Hera

Påsken 2010
Påsken 2010 skulle firas i Storuman...hos två av mina syskon som bor rätt nära varandra....men i syrrans familj var det några sjuka...å i min familj var det några sjuka....å såååå blev det så tokigt att då kom inte min andra syrra upp från Sandviken...åsså firade vart och ett syskon med familjer på eget håll. Nya tag annan påsk!!!

Trots att påsken blev oplanerad så blev den väldigt bra, febern gick över ...lite snor och host har det varit men det har funkat. Påsken bjöd på en oförglömlig badtunnekväll hos grannarna i norr som även bjöd på god mat, en skumpig skogstur upp på nåt berg i närheten...vatten på älven, en dag på Stensjön med strålande sol...små påskkärringar...har säkert glömt nåt...men bra har vi haft!

Är ...inte bara lite orolig över hur Lillbulten mår...hon är så trött ibland...men det är säkert inget...men vi håller ändå på att försöka få nån att fatta hur orolig vi är så vi kan få hjälp att kolla upp det så snart som möjligt.

Här kommer några små klickbara bilder...

Lillbulten och Lillan...
  

Kusinerna på väg att påska för gamla damer i en för dagen gråmulen by...det blev både godis och glass i belöning.

 
Inte så lätt att hålla fast lillasyster på boben...

Big sister, Hästtjejen.

Har man inte en fjälltopp att vara på ...så bygger farfar en!


Carpe diem!
/Hera
Systerdottern Jenny

Satt för en tid sedan och kollade på gamlakort och just det där kortet på Lillan är väääldigt lik Hästtejjen :) Kul att se likheterna.Ha en trevlig helg!

Kram från systerdottern med hennes minifamilj!Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress