Borta och hemma!

Vi har varit hem till far min i helgen...tänkte skriva innan jag åkte men det känns lite onödigt att skylta om att huset står tomt...annars är det väl om halva familjen åker eller så. Skönt har det varit, jag går ner i varv när jag kommer till Juktån. Det finns inte så mycket måsten där...träffade lillebror med sin sambo och ett av hennes barn...min mamma kom dit igår...Lillebror bjöd på en sjukt god förrätt rom, lök och creme fraische med bröd, kan man aldrig bli less på...sedan var just hans sätt att lägga upp det fint och gott! Annars var det stekt abborre till middag med en god syrlig sås...Lördagen gav oss annars 23 minusgrader, Söndagen...5 minus och SNÖÖÖÖÖÖ...har inte snöat rikigt lika mycket här hemma...och jag har fortfarande inget strykjärn! Svägerskan tyckte absolut att jag skulle satsa på att köpa ett vallastrykjärn, då behöver man inte vara orolig för att förstöra belagen på skidorna...men 500 kronor...och jag vill ha det nuuuuu...hmmmm

Nej, nu vankas kyckling med pommes frites! Riktig bantarmat va? Fast jag avstod även denna helg från frestande rött vin, mammas lussekatter...mintgodisar (ok jag tog ett hörn från en...)...men äta mat...det ska jag!

/Hera

Näst sista gympan för i år

nästa vecka är det sista passet...redan, är lite bortskämd från Åbackens gym att köra året runt...men det kostar ju lite mer också. Får hoppas på bra utetemperaturer och gå mycket istället...

Hästtjejen har varit jätteduktig, skötte Lillbulten, medan jag tränade och M jobbar! Imorgon är det fredag :)....

/Hera

Snö...och spår

Lite mer snö har kommit....idag har det trampats med skotern...men jag har inget strykjärn! Här köper man skidutrustning för tusentals kronor...sen sitter det i ett skruttit gammalt strykjärn :-)...snart använder jag det jag har, jag stryker ju nästan aldrig kläder ;)

/Hera

Må V 48

Tanttäckbyxorna är tillbaka...jag hade dem på jobbet...
Snö har kommit :)
Då är det strykjärnet som fattas och lite mer timmar på dygnet...det har tillkommit något...skidspåret måste trampas upp...ett brett och slätt...det är ju scating som gäller ...eller racing tror jag det heter...


" Det är skönt att bli gammal. Att vara ung är för djävligt."

Hjalmar SöderbergSvägerskan med hund och dotter har varit här i kväll...trevligt :)...småkusinerna har lite svårt att komma sams...våran Lillbult vill liksom inte låna ut NÅGONTING...småaktig ...ja!

/Hera


Efterlysning

Mina tanttäckbyxor...eller "sportbyxor" som Mejan kallar dom  är spårlöst borta, jag behöver dem!
Ett gammalt strykjärn...som jag kan använda när jag ska valla mina skidor!
Några timmar till på dygnet...
SNÖ...så jag kan åka skidorna när jag väl kunnat valla dem!

/Hera

18 år

Igår var det 18 år sedan jag tog mitt bilkörkort! 18 år! Jag tyckte att jag var rätt vuxen då...nu har jag levt lika länge till som jag då hade levt...fast nu som vuxen, vad ung jag var då...vad mycket som har hänt...Pratade just med min mor om det, t.ex. många av mina syskonbarn som inte ens var födda då...eller var mycket små...och alla de som fanns då som inte finns nu. Mina syskon hade respektive som hette Camilla, Dan och Bosse...nu heter de B, S och J...lillebror som var på tok för ung för att kila stadigt då har nu I-L. Varför jag minns det här lite extra är för att imorgon fyller min mamma år och för 18 år sedan fyllde hon 50 år. Då var det jättekalas på skolan i Gunnarn! Dagen innan var jag och hämtade en av mina morbröder med familj...hustrun Anna var nog rätt nervös över att åka med en 18-årig tjej med en dag gammalt körkort på snömoddig väg...men jag var stolt som en tupp! :)

Jag har inga bilder sedan dess...får ta med mig en scanner under armen nästa gång jag hälsar på mamma...för att fylla på med gamla bilder...här kommer en länk till fjolårets gratulation till henne...där finns bilder på henne som ung!

/Hera

LillbultenKnappt noterbart blev faktiskt Lilas klösmärke från ögonbrynet ner över kinden...
Det var inte jag som valt röd tröja under den rosa...men vad gör det!

/Hera


Vaken men inte pigg

Så är det...har legat och vänt och vridit mig nog länge nu...står inte ut...väljer att kliva upp. Vad tusan har jag för fel på min rygg? Omöjligt att sova är det i alla fall!

Annars varslas det friskt även härikring, hur ska den här lågkonjunkturen sluta om det här bara är början? Läser inte så mycket om varsel kring mina gamla hemtrakter men antar att det går tungt där med eftersom gruvindustrin knappt får låna en spänn av bankerna. Politiker rasar...säger de i alla fall...men de kanske också ser på tv och läser tidningar och ser vilken världsomspännande kris det här är...och därmed får förståelse för att bankerna är tveksamma...Vem och vad ska man tro på i dessa tider?

En annan fundering jag har, och haft länge är det här med hastigheten/kapaciteten på bensinpumpar. Nu när soppan är så dyr (har i och för sig sjunkit rejält på grund av lägre efterfrågan)...är det så att det tar längre tid att tanka? Jag menar har man dragit ner hastigheten för att det ska kännas som att man får lite valuta för pengarna? Det känns nämligen som att det tar evigheter att tanka...okey, jag kör oftast tanken nästan tom och tankar alltid fullt men ändå? Hur är det med det egentligen?

Det var blandade ämnen...

Nej, nu ska jag ta en kopp té...sedan idag ska M och jag till Umeå...inte till Lycksele utan Umeå ;)

/Hera

Lite tungt gympapass

var det idag...är ju lite småförkyld så konditionen hängde inte riktigt med men skönt är det att ha gjort det. Det är inte ofta jag får göra noteringar i min "träningsdagbok" nu...fast det är ju helt och hållet mitt eget fel!

/Hera

Godkänt!

Jag har nu fått resultet på tentan...jo jag blev godkänd...adderar jag dit övriga poäng jag vet så blir det godkänt på hela kursen...det är då två bedömningar kvar à 7,5 p som jag inte fått...men det räcker nog ändå inte till väl godkänd...man kan inte ligga på topp jämt!

Puhhh
/Hera

Äntligen...

...får jag mobbas lite ;)...nu har inte lillbror skrivit på ETT HELT ÅR!

Man ska inte "hetsa" andra att skriva eller stressa på någon.
Jag är glad att han inte stängt ner sidan.
Jag kan dock inte låta bli att retas....

Kika gärna in och säg ...Hej till honom!

Annars så är det i stort sett katastrof här. Vi har slut på mjölk! Jag hade köpt mjölk på lunchen  och ställde den i kylen på jobbet...där den står kvar än...hur ska jag kunna dricka té imorgonbitti! Jaa, så här är det när man inte bor granne med OK längre...

/Hera

Önskelista

Långdag har vi haft på jobbet idag, har just kommit hem...

Här kommer Hästtjejens önskelista inför jul...den är inte kort...

och  jag säger bara det....INGA FLER DJUR!...då får de bo hos givaren i så fall!!!

Viktorias Önskelista julen -08


•v     Mobilen Sony Ericsson w980i

•v     En egen häst

•v     Hästgrejer

•v     Ett stooort kattklösträd

•v     En bärbar dator

•v     En systemkamera

•v     En Ipod

•v     En bärbar Dvd

•v     Pengar

•v     Ett akvarium (halvstort)med fiskar

•v     Guitar Hero till Wii

•v     Rockband till Wii

•v     Trummor

•v     En Sköldpadda

•v     Filmer

•v     Hundspannstur med övernattning

•v     Turridning med övernattning

•v     Pengar till mobilen

•v     Trisslotter

•v     Kläder (helst inte knallrosa men mörkare rosa går bra)

•v     Pengar till klippning och färgning till håret hos frissan har allid velat färga håret hos frissan

•v     Pengar till nya skor

•v     En ny säng

•v     Tuschpennor

•v     Skivorna Guns N´ Roses   Chinese Democracy

•v     Pink     Funhouse

•v     Alla In Flames skivor

•v     Fara till lycksele och sova en natt med mamma på hotellet

•v     En fåtölj

•v     Smink

•v     Parfym

•v     Krustång till håret

•v     Hårförlängning

•v     Pengar till att ta ett till hål i örat

•v     1 till snörgardin till mitt fönster hälst guld ellr silver eller nått liknande

•v     Hårspray, hårmousse, å andra sånna hårsaker

•v     Andra roliga wii-spel

•v     Hästböcker

•v     En undulat


Selfcontrol

Har varit till sjukgymnasten...fick återigen höra att höger ben är längre än det vänstra (vad hade jag väntat mig...att det skulle växt ikapp?)...och att jag kompenserar...för mycket så det är därför jag lutar mig åt höger hela tiden och därmed får vissa superspända muskler och ont. Sedan står jag fel (för raka knän och bakåtlutad?) och sitter fel så nu ska jag öva på det 5 minuter per dag så att jag tillslut ska lyckas med det ofattbara för mig...att omedvetet stå rätt istället för fel! Mycket trevlig sjukgymnast...sen är hon ju från Malå också :) fågelvägen är det inte långt till Gunnarn....där jag vuxit upp!

Länkar till ett inlägg som min (nästan) jämngamla kusindotter har gjort. Jag minns också...dofterna, känslan...hmmmm...lyssna på de två låtarna hon valt ut...just de minns jag med...jag var jättekär i discjockeyns lillebror...men det var ju aldrig besvarat...Positiva varma minnen är det för mig i alla fall!

/Hera

Må V 47

"Böcker läser vi för att känna verkligheten bättre"
Adolf Dygasinski

Ibland undrar jag...alla dessa fyndiga ordspråk...som är sagda av människor med märkliga namn och som jag aldrig hört talas om  förr. Finns de? Jo det gör de säkert men jag orkar inte googla på det just nu i alla fall :)

Är nu inne på min fjärde universitetskurs via internet, alla har varit väldigt olika upplägg på. Den närmast i tiden var väldigt styrd...den innan var lite mer flexibel och den här är hur flexibel som helst! Läraren har lagt ut ALL info och ALLA uppgifter på en gång...så nu gäller det att man är sträng med sig själv och håller uppe takten för den enda hållpunkt som finns är tentan i januari! Har inte hört något slutbetyg på marknadsföringskursen än... Denna, redovisning...är ett handarbete för sig...när man ska sitta och kontera med papper och penna och räkna hit och dit men det är lika bra att träna så för på tentan finns inga excelark som räknar ut av sig självt...

Tänkte lägga ut en bild...men jag fotar ju så sällan nu. Jag önskar mig någon gång en kamera...som tar liten plats, är enkel men tar underbara bilder :)...det borde väl inte vara omöjligt!

Kanske typ en sådan här som min systerdotter "fotade" mig med en sommar för ett par år sedan! He he...


/Hera

Brak...

...sa det i min rygg...eller kras kanske...ont har jag i alla fall. Hämtade en jättestor ihopfällbar hundbur hos Svägerskan...de har förvarat den sedan ett tag. Tanken var att jag skulle köpa den men det ska jag inte...hur som haver, skulle lyfta lite för att lägga något mjukt under den framtill så den inte skulle skrapa märken i bilinredningen..inget tungt lyft men lite snett. F*n!

Lillbulten är jätteförkyld, har svårt att sova om natten. Hästtjejen är hos kompisen i Ekorrsele. M tvättar saaben (är det lönt undrade han...om vi nu måste åka till Umeå för att handla julklappar, går det inte lika bra med Lycksele...undrade han...nej det går inte lika bra med Lycksele (tokskalle tänkte jag) sa jag!)

Vi har sett mycket film i helgen!
Del två och tre i triologin om Jason Bourne, de var bra tycker jag.

Förra helgen såg vi senaste James Bond...i Åmsele, det var ju en lite annorlunda upplevelse. Fullsatt som det var och vi var sent ute så fick vi sitta på vanliga stolar...sedan var det fikapaus mitt i filmen :) Den filmen var också bra.Å annars då...jo jag håller mig undan kakor och godis och alkohol...fuskade i tisdags då J bjöd på smaskig pannacotta...inget märks dock inte på vågen än...

/Hera

Solen lyser åter...

...på oss som bor i Bodarna. Idag skulle M "klippas" (rakas är kanske närmare sanningen)...och där...under plastgrunkan som man lägger alla klippsaker i och sedan styr in i en kartong låg hans armbandsklocka! Den har varit borta sedan all helgona...han kunde ju nästan inte gå på dansen eftersom den kommit bort. Han tycker den är sååå snygg och dessutom så fick han den i 40 årspresent av sin svärfar, svärmor, svågrar och svägerskor...så den var betydelsefull för honom. Till saken hör dessutom att han kan inte förstå när Hästtjejen eller jag förlägger saker för han har ju stenkoll...men inte den här gången :) Nu är den tillbaka i alla fall!

Han gjorde också personlighetstestet...det här blev resultatet...stämmer det?

M:s  personlighetstyp:

Praktiskt lagda, traditionella och välorganiserade. Fysiskt aktiva. Ointresserade av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. "Goda medborgare" som värdesätter trygghet och lugn.

Karriärer som skulle kunna passa M:
Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare.

Hmmmm....

/Hera


5 dagar kvar

...åhhh jag har hållit mig så länge...nu är det bara 5 dagar kvar....påminn mig den 19:e! Det har varit så nära många gånger men jag har hållit ut...är jag ond, elak...taskig?  Hur var det nu...den man älskar slår man?

(Det är inte så hemskt som det låter!)

/Hera

Urk :(

Har inte mått bra sedan onsdagkväll...har faktiskt varit hemma två dagar från jobbet vilket är länge sedan det inträffade (på grund av sjukdom). Grymt ont i magen av och till och ständigt illamående...är det en släng av magsjuka? Systerdottern kände av den efter hon var här, Hästtjejen har åkt på två sådana omgångar...eller är det något annat? Jag har inga "sura uppstötningar" ingen halsbränna...kan det ändå vara magkatarr???...Hoppas på magsjuka i så fall...hörde från hårfrissan i tisdags att en av hennes kollega har haft det så där...två veckor senare bröt vinterkräksjukan ut...och det var alltså samma dag som jag var och klippte mig...

Nu känns det rätt ok i alla fall men jag åker inte på hemvärnsträffen på I20 ikväll eller imorgon utan jag ska ta det lungt...hämta mig...

Kom att tänka på ...tänk om jag fått ont i magen eftersom jag slutat äta kakor och godis? :) Alkohol har jag lagt till den listan (ville inte göra det förrän systerdottern med sambo hunnit vara här förra helgen)...när jag nämnde det för min kollega på banken så utbrast hon..."men julfesten då!"...ja vi får se ;) hur ståndaktig jag kommer att vara...

Nu ser jag fram emot goda fläskkotletter till middag (mat mat mat) har inte ätit så mycket sista dagarna. Har inte haft någon aptit. Sedan hoppas jag att maken följer med mig på en promenad med Chinook så vi hinner prata lite med varandra...det brukar vara trevligt :)

Gjorde ett personlighetstest...prova ni med!
Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare

Testa ni med!

/Hera


Hissjö

Strax utanför Hissjö var vi ikväll...för att träffa den nyblivna mamman. God mat och gott sällskap...Lillbulten kikade på bäbisen...och brydde sig inte så mycket mer. De bor otroligt vackert till jättenära sjön! Sambon var dock i Australien (!)

Annars har jag klippt mig igen idag...nu är det kort! Har ingen lugg...känns lite konstigt men snälla svägerskan på berget öste smicker ...tack för det :)

Nej nu är det DH och sedan B&S

/Hera

Må V.46

Tentan är nu inskickad och jag läser så gott jag hinner på redovisningskursen, kul är det! "En fördel med att vänta barn är att man vet var man har dem." Yvonne Lombard...imorgon ska vi från jobbet hälsa på en tjej som just fått barn. Han är väl drygt en månad nu...hmm vad mysigt det ska bli. Ska ha med mig Lillbulten, ska bli kul och se hennes min:) första lillbäbis hon har sett på ett tag!

/Hera

Bergsvandring

Igår förmiddag gick Chinook och jag upp till brunnet, fortsatte nästan hela vägen upp till järnvägen. Där såg jag björnpoop...gammal djup skog var det så jag blev lite skraj, är dock inte kapabel på att bedöma färskhet...vi vandrade dock längs med höjden mot Ekträskvägen...vissa delar skulle nog må fint av en röjsåg...nästan en timma var vi ute, blött men uppfriskande :)
/Hera


Tilll er män!

Idag är det fars dag och vill därför uppmärksamma min far!

Jag vill även uppmärksamma alla andra män som finns i allas omgivning och som bär en roll som manlig förebild, medvetet eller omedvetet. Ni som kliver in i andras liv och tar ansvar där andra inte orkar, vill eller kan. Se det här som er dag också!

Kramar
/Hera

Här är en som avgudar sin far......hon väntar på att få åka en form av karusell som fadern brukar bjuda på...japp här är de igång!


(Foto av Hästtjejen)

Sanningens ögonblick...

...nu är tentan inskickad till urkundsgranskningen...så nu ska jag försöka få ut den på papper så jag kan skicka den med post för poängbedömning....nu får man hålla andan ett par veckor..

Klocka 6 imorse var jag upp och läste igenom tentan, Chinook låg i sin säng och gnydde och pratade så jag kunde inte sova...därför var jag uppe. -Vill du ut? undrade jag trött....nej han var vrålhungrig! Det var nämligen så att när Dakira åkt igår så sov han tungt hela kvällen, vi ides inte väcka honom för att ge honom kvällsmålet....därav hungern...  :) Fördelen var att jag nu gjort bort tentan.

/Hera

MNK


Gäster...

...har vi haft, tills nu...de har just börjat på sin färd hem. J, Hästtjejen och jag  var till Umeå idag och vet ni vad...jag köpte mig en  skidutrustning :-) är så himla lycklig, nu väntar jag bara på snön. Köpte på inrådan från min lillebror kombiskor som går använda både på klassiska och skate- skidor. Det blev skateskidor och långa stavar plus ett par sockar. I julklapp önskar jag mig presentkort så jag kan köpa en skiddress...jag är lycklig som ett barn på julafton :)....dock, straffad blir man för tyngden...ju tyngre man är desto längre skidor blir det...men jag har resonerat som så att lyckas jag motionera bort t.ex. 10 kg så är jag värd ett par nya ...kortare skidor!

Julklappar...nära och kära lite längre bort...snälla, köp riktiga julklappar till er själva och era barn...och skippa till oss...

Hmmm hoppas resan går bra för dem som är på väg hem i mörkret...

/Hera

I surrender!!!

Chinook brukar fisa väldigt illa...men det här tog priset...både M och jag flydde tv-rummet, nu går vi isäng!

/Hera

Tränat...no candy???

Har just varit och tränat, har mycket mer ork och bättre kondition men väger ju som en elefant...nu jäklar får det vara nog! :)....Godis, kak, bullförbud fram till Jul! Nu hör ni det...får se om jag lägger till nåt mer förbud senare...

Hur ska jag klara mig utan all choklad...70% kan jag få ta till kaffet ibland...en bit....den blir man då inte fet av!

Sen är jag ju så himla glad, fick svar idag på sista gruppinlämningsuppgiften som kunde ge 20 poäng...jag och min kurskompis fick så mycket beröm så jag rodnar...full pott...eftersom vi bara var två så skulle vi fått mer poäng om hon kunnat ge det...hoppas det går någorlunda bra på hemtentamen nu...ska skicka in den i helgen...klarar jag 50% av den (= 30p) så har jag minst godkänt på kursen (gränsen är 50)...duggan gav 5...sen har jag inte fått bedömningarna på diskussionerna som totalt kunde ge 15p....oj vad jag grottade ner mig i siffror...

/Hera

Alla hemma!

Alla var hemma ikväll...kändes lite ovanligt, trevligt men sällsynt...

M har visst magnumpunka på skotaren, däcket ska komma från Trelleborg...vilket innebär att han ska jobba till helgen för att kompensera.  Thats life! Systerdottern med sambo som inte kom förra helgen kommer dock på fredag, kul :-)...jag funderar på en Umeåresa på lördag...man kanske kan locka med henne...Får se, hundgården måste ju också byggas... M har ikväll sorterat upp en masssssa papper, suckat, hålat, häftat och satt in i pärmar, det är inte företagspapperen utan bara hans egna privata...skönt, nu hänger det inte ut papper ur hans fack utan det finns t.om. lite luft. Själv har jag bytt minneskort i min telefon, till ett 2 gb...jättebra om det ville funka. Det är precis som om det vore glappt men det är det inte !(?) Såg fram emot att fylla det med massa bra musik att gå i rask takt till...men det sket sig visst. Fy vad sånt där är trist och tidsödande! Hästtjejen, som är glad att Obama vann presidentvalet (! medveten tonåring...jooo!)...har sett på discovery...det är inte bara kvalitetsprogram där...världens skitigaste jobb...tatuerarsalong...busted...visst nåt program är väl intressant men kanske inte 4 på raken. Tycker jag då...

/Hera

Ytterligare en ny vän...

 Den här boken har ett behagligt format med i och för sig lite glansiga sidor...men det är ju rätt trevligt. Övningsboken har dock sådana där sträva raspiga papper...

Det som är extra roligt med den här kursen (som är den sista, såsom jag planerat det i alla fall) är att jag ska läsa, i och för sig på distans mot Mittuniversitetet, men tillsammans med min arbetskollega E. Hur kommer det gå, kommer vi peppa och sporra varandra eller blir det en blodig tävling om att bli bäst ;)...vi får se!
På lördag drar den igång!

/Hera

Färdig med en hemtentamen?

Kan man bli det?

Har svarat på alla frågor, försökte skriva ut men ibland blir våran skrivare knasig...jag är inte din standardskrivare...välj mig som standardskrivare...JO du är standardskrivare...du är den enda skrivaren....ja ja..när jag fått det utskrivet ska det få "mogna" några dagar...sedan till helgen ska jag kika på det igen, komplettera och skicka in.

Vatten vatten...nu är det ett sjujäkla tryck jämfört med förrut...Svärfar som var upp till brunnet för första gången idag var lyrisk över allt vatten som finns där...jo det finns men det ska ner till oss...vilket inte borde vara så svårt, det är det i och för sig inte just nu heller!

För ca 300/månad hade jag förstklassigt vatten i kran plus soporna hämtade varannan vecka i Big Lake, samma gäller väl i tätorterna härikring....det är billigt! Kom ihåg det...man slapp j-***-as. Det finns dock annat här...vilket man försöker komma ihåg när det j-***-as! En tanke som slog mig igår är varför ska mina skattekronor gå in och subventionera så att andra ska få vatten och avlopp...för kommunen tar nog knappast betalt så att det täcker kostnaderna från användarna...men det var ju väldigt ego och osolidariskt att tänka. Nej, jag har ju själv valt att bo lite på sidan om...

Hmmm...politiska frågor...ett längre blogginlägg från mig...börjar kraften komma åter ;) ...se upp där ute!

/Hera

Må v 45

Sparlåga...har inte energi, tid, lust, engagemang...för att blogga...jag MÅSTE få ihop hemtentamen...sen har jag lovat grannen ett möte kring byaföreningen, hade tänkte mig till stan imorgon för att titta på skidor plus gå kurs i engelsk signalering, hjälpa Hästtjejen med att plugga inför tyskaprovet, börja på min nya företagsekonomikurs på lördag (redovisning), bygga klar hundgården, strul med vattnet har vi just nu (först var brunnet tomt...nu är det fullt...men det är nån luftbubbla nån stans ...gahhh)....

 "Vi kan inte skänka barnen framtiden, men vi kan ge dem nuet."
/Kathleen Norris

Öhhh...ja just det! Nuet...hmm tänkvärt för mig i alla fall...

Det ska vara mysigt också...

...senaste gångerna jag lagt Lillbulten så har jag lagt henne i spjälsängen, läst Gogo...precis som vi alltid gör...men istället för att sitta kvar i fåtöljen tills hon somnar (och man hinner själv sova en stund)...så har jag pysslat och plockat lite i rummet och sedan gått ...därifrån.

Nu gick M upp med henne... - Tänker du prova att göra som jag har gjort? Frågade jag...(tänkte att han skulle slippa sitta där uppe 15-45 minuter) Nej, jag blir kvar. Det ska vara mysigt också!

/Hera

Festligt!

Fredagkväll var vi ett gäng som åt middag hos goda vänner uppe på berget, trevligt och gott :). Sedan ner på Folkets hus i Hällnäs, hade jätteroligt. Är lika imponerad som i fjol på alla som är så duktig på att dansa...är även imponerad över alla som klär ut sig, det var bland annat hippies, häxor, sjuksköterskor och katolska präster. Igår började vi på hundgården...att lägga ut stenar i fyrkant är ju inte så svårt...men att få det exakt rektangulärt så där dagen efter ...vi visste hur vi skulle tänka (kryssmäta) ...men det var lite segt...efter några timmars byggande då första sektionen på stängslet var klart så var vi sega/stela av köld. Idag verkar det bli en solig dag med, M är ute i skogen med Chinook...de skulle kolla in läget ...när de kommer hem blir det lunch och sedan...ut å frys, men man blir härligt rödrosig i alla fall:)

Höres

/Hera

RSS 2.0