Hera

Min tur!
Min tur som Lillbulten säger när hon tycker att det faktiskt är hennes tur att få sitta i knät, ligga på skötbordet eller vad det nu kan vara.

Min tur att få släng av en förkylning verkar det vara, mindre kul! Ena ögat är nästan igensvullnat (vagel, infektion...vem vet men det är något jag haft förr, min lillebror brukar också åka på det här)...plus att jag känner svullnad i körtlar utanpå halsen. Not nice, hoppas jag är frisk i slutet av veckan eftersom jag funderar på att åka till pappa då.

Hans tur, M alltså, är det att jobba natt. Så han har varit ute och målat på förmiddagen, han tycker att det "ränt" dåligt dock.

/Hera

PS. Soppan blev jättegod!
Söndagförmiddag...
Härligt med Söndagförmiddag, speciellt nu när vi har en väckarklocka (Lillan) så blir förmiddagarna så långa...Här ute målas det febrilt, det mesta av ställningarna måste plockas ner för de ska lämnas tillbaka imorgonbitti. Igår lastades hela majbrasan (som växt sig alldeles för stor) i en container, ska gå till flisning och så småningom värma växthusen i Hällnäs (ni vet de färska kryddorna och salladerna ni brukar se på affärerna)...i alla fall en stunds värme ger det väl. Slutligen så sattes det lite granplantor mot 363:an...de är inte stora men vi ska väl bo här länge :)
Just nu håller jag på att baka vitt bröd till en soppa jag ska testa på att göra. Jag har hittat den via en blogg jag följer (Maryam). Jag har ingen mynta hemma...eller någon Harrissa (jag googlade på det..det är visst en stark kryddblandning som ursprungligen kommer från Tunisien)...men det blir kanske gott ändå...

Ha en skön söndag!

/Hera
Rensare


Fick tag i en hink lingon! Sönerna till snickaren är några riktiga arbetsmyror...Svärfar tog med en gammal bärrensare, funkade jättebra!


Hera