Hera

Hur fortsätter man efter det här?
Snabba märkliga kast...Ena inlägget handlar om vår nyinköpta diskmaskin, nästa om ett tragiskt öde ...vad skriver man efter det? Svårt...jag har svårt att släppa det där...Den inlåsta kvinnan levde i källaren med tre av barnen, alltså skulle fadern hålla fyra personer med mat och allt möjligt annat utan att någon...inte ens hans fru märkt något...!

Ja...allas liv lunkar vidare ändå....jag är tacksam för att vi har det så bra. Hästtjejen drar västerut till Big Lake imorgon, roligt för henne men det kommer att kännas jättetomt...Hennes farmor och farfar är desto gladare och de är de väl värda! Vår katt "La Zambina" har det lite jobbigt. Grannens stora hankatt stryker runt här och besvärar henne. Hon försöker jaga bort honom, spottar och fräser...men han låter sig inte skrämmas...än i alla fall. Hoppas de gör upp en gång för alla snart.

Förra veckan var ökenvecka, tyckte jag, när det gällde M:s arbetstider. Den här veckan är det bättre. Han jobbar natt, vilket innebär att han ska sluta vid 24...fast det blir säkert längre...sen är det ju helg...tills på fredag. Då ska vi dock jobba båda två :-) Idag träffade jag min blivande chef, nu är det bestämt. Jag förflyttas från Big Lake kontoret till Vindeln...får gå ner till 80% men vad gör det? Jag längtar tills jag får börja!   :-)

/Hera
24 år...
1984...då var jag tolv år gammal....

1984 stängde en pappa in sin dotter i en källare...hon har varit där i 24 år...24 år...fattar ni hur länge det är!

Jag var tolv år...gick ut mellanstadiet, gick högstadiet, varit kär, gått på disco på UG, åkt på klassresor, gått gymnasiet...blivit förälskad igen, förlovat mig, fått barn, gift mig, fått massa syskonbarn, blivit änka, blivit förälskad igen, förlovat och gift mig igen, fått ytterligare ett barn. Jag har hunnit bo på olika ställen, upplevt olika saker...skrattat, gråtit, älskat och levt...ett liv upp och ner men ett härligt liv.
Hela den här tiden har hon varit instängt ...blivit våldtagen av sin far, fött flera barn...24 år...utan dagsljus en enda gång...fått följa världens utveckling via Tv och radio men aldrig fått tillåtelse att delta...24 år

24 år...

Helt ofattbart!

/Hera
Lycka :-)
En bild säger mer än tusen ord...fast...vi behöver en elektriker!
/Hera

image243