Hera

Presentation, Simpson

Här kommer lite info om Simpson!

Namn: Simpson

Ras: Vädur

Färg: Albino

Ålder: 3 År  (Född 2004??)

Övrigt: Simpson är en underbar kanin på 3 år. På vintern ser man knappt han i snön. Han gillar inte att hoppa över hinder men att få springa i selen det är skoj tycker han. Han är gosigast av alla kaniner i världen tror jag nästan. Han bits inte eller ha några sådana fuffens för sig. Han är inte rädd för katter som springer runt buren han tycker bara att dom är kul!  Han har bott hos oss i ungefär ett år han flyttade till oss sommaren 2006. Jag vill bara tacka Moster B som fixade så att Simpson fick flytta till oss. Tack så hemskt mycket!
  //Hästtjejen


image35

Presentation, Hera & M
Vem är Hera?

Jag är en tjej, född 1972 i Västerås. Har fyra syskon, tre äldre och en yngre. Är gift med M och har två barn, flickor (Hästtjejen född 1995 och Lillbulten född 2007). Jobbar på bank...och bor i ett torp med M som är född 1968 i Stockholm. Han har ett syskon, en lillasyster.


/Hera

image67
Ett lite nyare foto kommer här...från 2009!
Marknadsfredag!
Min morbor Conny med fru är här i helgen och säljer rullrån och kolbullar på marknaden. Coolt! Det som förvånar mig är att folk inte vet vad kolbullar är! Jag trodde alla visste det här i de gamla skogshuggarnas land....

Kolbullar är i alla fall gjort av vatten, mjöl, salt och stekt fläsk. Steks i en stekpanna och ser ut som en fläskpannkaka. Gott, kanske inte så nyttigt men gott...Hästtjejjen åker karusell med kompisar, pengarna är säkert snart slut :-)

Ikväll åker vi ner till kolonin!

Vi skrives!
/Hera

Kompletterar med lite foton från bron över bäcken när man går till Kvarnmörka.( Vi svängde förbi där ikväll)  Den var inte fräsch, det vill jag lova!
Även ett foto på de mygg jag och hästtjejjen dödade i bilen på väg från Kvarnmörka till kolonin, observera att det va ett fåtal av dem som kom in i bilen... det var MASSOR av mygg utanför!

Sedan såg jag den här spången? som jag inte lagt märke till förr. Den såg inte heller så stabil ut...