Hera

Jag ångrar...
...senast igårkväll sa jag till M att det är ju helt otroligt hur bra det går att lägga Lillbulten (för mig). Jag sätter mig i fåtöljen bredvid hennes säng, läser en saga, säger god natt, släcker lampan, går ner....på en stund sover hon. (För M brukar det vara liiiite kinkigare) Så här har det varit läääänge...men hörni...jag tar tillbaka det. Som om hon kände på sig hur mallig jag var så...har jag nu kutat upp flera gånger, hon hörs ha gjort Bang Bang (nr 2 i blöjan)...fast hon inte har det, hon tappar saker på golvet som hon mååååste ha tillbaka, vad har hänt?....jaa, vi får se hur det slutar!

/Hera
Träningsvärk
Läste en artikel i Västerbottens Folkblad om myten om att stretching motverkar träningsvärk. Jag har för mig att Björn Ferry sa en gång till mig han aldrig stretchar ...och att det går bra ändå (som elitidrottare bör han ju ha koll)...nu verkar forskningen kommit fram till att han har helt rätt. Hur är det då för min del...jag som får en välda träningsverk då jag glömt stretcha, är det inbillning? Träningsvärk är dock tydligen ett bra tecken enligt artikeln eftersom det betyder att musklerna växer, förbereder sig för nästa genomkörare...och det håller jag med om...det känns alltid bra att ha träningsvärk, som om man gjort nytta :) Hur har ni det med värken?

/Hera
Jo...det är mina barn...
Efter tillåtelse från äldredottern gick jag in på hennes bildmapp i vårat externa minne för att hitta några fina bilder på Lila...hittade ingen (hon har väl dem på sin egen dator) men däremot hittade jag ett kort på mina döttrar...eller är det dom?

/Hera