Efterlysning...liten ihålig nyckel...

...behöver jag. Ska putsa upp ett gammalt litet skrivbord men en av lådorna är låst och jag finner ingen nyckel...så har ni ett gäng så välkommen förbi så testar vi!

/Hera

Eftermiddagsdopp!

Blev det efter en paltmiddag (!) hos svärmor och svärfar.  Vi åkte till Innerträsk, småbarnsbadarnas paradis...de vuxnas plågosyssla...i alla fall om man vill doppa sig. Långgrunt...men det är så bra där när man har smått som vill simma ut en bra bit men ändå bottna...sen all denna härliga sand. Vi måste dock alla hjälpas åt att hålla stranden växtfri genom att vara där ofta och rusa runt :-)

Fick ett tips på en hemsida som ett Vindelnband har. Såg att hon som chefar (tror jag att hon gör)på Konsum sjunger med där...det visste jag inte.  www.spellbound7.com

/Hera

I tryggt förvar

Morbrors 50 års fest kan vara en livlig tillställning...skönt att vara i tryggt förvar på mormors rullator!

:-)
/Hera


Skiftbyte

Heejjjj, var väl det ända vi hann säga. Jag kom innanför dörren precis före 17.00 och han skulle åka senast 17.00...så Lillbulten och jag har myst själva ikväll!

/Hera

V 31 Måndag

Snart är juli förbi...och sommaren med den. Huj vad tiden går! Upptäckte idag att man bytt litteratur på kursen jag ska läsa i november, så böckerna jag köpte förra hösten gäller inte längre. Jag hoppade ju över kursen då eftersom vi flyttade...Litteraturbytet gjorde man den 9:e juli...otur! Varmt och skönt är det och fullt upp på jobbet, det är ju lönedagar. Men vad spelar det för roll säger M, inte behöver man väl gå in på banken för det?...Nej precis, visst har han rätt i det...men så är det inte för alla. Jag klagar dock ej, sitter svalt på en stol och får surra med folk. Plus att jag får lön för det. Värre kan jag tycka det är för kunderna som valt att gå på banken istället för att ligga i en solstol! :-)


Veckans ordspråk. "Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas." Goethe


Vad tusan...missade jag förra måndagsinlägget! Det har nog inte hänt förr...

Lisa för själen

Har den här helgen varit!

Torsdag tog Hästtjejen bussen till Big Lake. Fredag skjutsade M mig till Vännäs, jag skulle jobba på det kontoret, för att sedan fortsätta till Kolonin. Min far fyllde 69 år den dagen. Jobbarkompisarna tyckte synd om mig som skulle hänga i Vännäs till 16.30 för att sedan ta bussen upp, så de tog sista timmarna utan mig. Vid fem landade jag i Gunnarn efter en mycket varm bussfärd, där stod M och väntade med pappas urgamla saab. (Här finns bild på den) Jag körde till kolonin, lite svårt tyckte jag det var med rattspak och frihjul! Trevlig middag med trevligt sällskap väntade. Lördagen blev varm den med. Hästtjejen, Lillebror, Svägerskan IL och jag åkte till Gunnarns badstrand. Den allra bästa som finns! Lååååång badstrand där alla kan hitta en egen vik att sola i. Vi valde att bada vid "bäcken" mittemot "klapparn" eftersom vi hade hund med oss. Där är det tvärdjupt och lite strömt, inget för små barn. Vattnet är alldeles klart eftersom det är sand överallt, det gäller att stå på rätt ställe för en del av strömmarna som kommer är lite kalla...men i lördags var det underbart! Efteråt åkte vi tillbaka till pappa. Lagom till att Lillbulten vaknade, hon fick ju vara hemma med sin mormor och morfar. Svägerskan och jag låg och läste varsin bok på en filt. Skönt att bara vara....en lisa för själen helt enkelt!

Svägerskan IL och jag har stött på varandra lite nu och då i livet. Jag var 14 år första gången vi träffades, jag var då störtkär i en av hennes bröder...men den kärleken var inte besvarad ... Några år senare hamnade vi i samma kretsar igen, då var hon svägerska med min svägerska...alltså hon var gift med min dåvarande makes brors frus bror...öhhh....och nu träffs vi igen...nu är hon min svägerska och det trivs i alla fall jag väldigt bra med. Hoppas lillbror är rädd om henne :-)

Förresten träffade även min kusin, som bor i Tun (Såtenäs), med familj. Kul att träffa hennes lilla nytillskott, en glad liten tjej på åtta månader. Kusinen skulle ner till sin bror ("min extrabrorsa") idag...som blivit pappa för en månad sedan. En flicka blev det där med! Jag gläds med honom!

Imorse åkte vi hem...Hästtjejen är kvar några dar till dock...gräsklippning och bad i Lillsandsjön. En liiiiten badstrand där man ställt omklädningsrummet mitt på stranden!!! Om jag fått bestämma hade jag flyttat bak den bra många meter...men men, vi var själva så det blev inte trångt :-) Lillbulten gick ut tills vattnet nådde till vaderna, vattnet kändes svalt och vågorna slog. Ibland tappade hon balansen och drattade på ändan ...oj vad hon drog efter andan :-)

So long allihopa, imorgon är det ny härlig vecka!

/Hera


Jamtli eller Gammlia

Trött trött är vi! Jag hade tagit ledigt idag, det är M:s sista semesterveckan och vi ville hitta på något innan Hästtjejen drar iväg på andra äventyr. Umeå blev målet, nära och bra när man enbart har en dag på sig. Först köpte vi en till bilbarnstol av en f.d. "beväring" som M haft. Löparskor på Gå och Löpkliniken var nästa sak på listan...första gången jag står på det där boxen där man ser undersidan av fötterna (och ser hur tokigt i alla fall jag har trampat på i livet) och sedan bar det upp på löpbandet för att se på en tvskärm sitt löpsteg...nja inte var det nån munter syn för mig...Skorna jag köpte var dock himmelriket! Gott om stöd under foten, kring hälen och gott om plats för tårna :-) Så det blev positivt! M ville se på motorcyklar och Hästtjejen ville gå på Granngården. Lunch på MC och sedan bar det iväg till Gammlia. Varför har jag inte varit där förr? Jag som alltid tyckt att Jamtli i Östersund har varit så roligt att besöka, speciellt i sällskap med Hästtjejen...och upptäcker nu att liknande finns på betydligt närmare håll. Mycket positiv överraskning, det fanns mer än jag trodde plus museérna...inträde gratis dessutom, vilket det inte brukar va i Ö-sund! På bildmuséet var det dock en konstig utställning (eller flera när jag tänker efter) ett vitt rum med en fyrkant av massor av blåa plastpåsar....tusentals...que!...Fick stoppa M som var sugen på att göra ett magplask mitt i det! Förresten, jag är en fena på att gå på styltor :-) Mera shopping på eftermiddagen, kläder till Lillbulten, Hästtjejen och M. På vägen till Strömpilen fick M för sig att kappköra med en ung kille i en Golf. M höll innerfilen genom alla rondeller, de körde som galningar...Hästtjejen och jag kröp ihop...lite pinsamt var det. Gubbj***l tänkte säkert killen!

Nej nu måste jag fixa klart hästtjejens hår...nu är det visst brunett som gäller igen med lite ljusa slingor. Det är sista gången har jag sagt, ska hon bli blond igen får hon baije mig klippa av håret! Sen bleker jag utväxten.

Höres!

/Hera

VF eller VK del 2

Nu hittade dom visst ett brevpapper med rätt logga...de får väl skylla på nån sommarvikarie, enkelt i dessa semestertider!

:-)

/Hera

VK eller VF...?

Brukar prenumerera på Västerbottens Folklblad, de brukar skriva mer om inlandet än Kuriren...har betalt en gång per år men tänkte ändra till månadsvis. Loggade in på hemsidan och gjorde förändringen där...fick bekräftelse idag från Kuriren! Har jag då blivit totalt snurrig i kupan tänkte jag...valde jag VK på nåt vis??? Loggade in på hemsidan igen...njä allt såg rätt ut. Att VF trycks på VK:s tryckeri är ingen nyhet för mig men....att VK även sköter abbonnentservicen var nytt. VK äger väl VF säger maken...Jahaaa det har då jag missat i så fall...öhhh...men eget brevpapper kan man väl kosta på i alla fall!

/Hera

Rädd för djur i skogen?

När Svärfar och jag plockat hjortron en bra lång stund så konstaterade jag att det är säkert bra många djur som varit och kikat på oss utan att vi märkt av det... jag kan vara rädd för att stöta på en älg eller en björn när jag är själv ute...men nu var vi ju  två så jag var inte orolig. Jaa säger Svärfar, jag brukar aldrig titta upp när jag plockar för om man då skulle se typ en björn så skulle man ju bli rädd och det är ju onödigt!....Jo det har han ju rätt i :-)

Annars har vi nu äntligen fått golvet inlagt i vedboden, hade tänkt visa er en bild men som vanligt var batterierna slut i kameran så ...laddning pågår. Har även flyttat några träd idag, bl.a en björk som inte kommer ha en chans i h-ete att klara flytten! Hur kan jag påstå det?...jo det är rätt sent på sommaren, det var en stor björk (= stort rotsystem), den behöver massor med vatten nu när den är flyttad...vilket den inte får...och skulle den mot förmodan fixa det här så lär den blåsa omkull i nästa blåsväder (vi har upptäckt att under dryga decimetern med matjord så är det bara sand sand sand)
Där björken stod...framför "lilla" huset huserar nu en mycket nöjd Lillbult för nu har hon en av de större sandlådorna man kan ha!

/Hera

Å här kommer bilderna!!
Vedboden...nej det är inte ett dött djur bredvid hinken...utan en väska och en filt som Hästtjejen lämnat där...trots att hon för några timmar sedan lovade oss att nu skulle det hållas ordning här inne! Tonårshjärnor säger jag bara!!

 Stackars björken...dömd till döden. Mitt projekt var inte dumt tänkt men alla förutsättningar blev inte så bra...tallarna däremot som ni ser kommer kanske kunna ta det bättre. Ja...jag vill få en liten skog här!

Lillbultens sandlåda!

Hästtjejens telefonkur!...
Hon vill visst prata ifred, både från oss och myggen :-)

Pass 25 Hjortronplockning

Jo nog tusan var det ett träningspass, inte speciellt konditionskrävande men myren sög lagom mycket fast mina fötter så rumpan och musklerna baktill på benen fick sig en rejäl genomkörare. Det var HUR MYCKET hjortron som helst! Svärfar och jag var ute...plockade allt som var lagom moget men man kan åka fler gånger till samma ställe för det var mycket som behövde ett par dagars mognad till. Så nu är det bara frågan om hur mycket man vill plocka :-) Det var så himla kul! Så mycket hjortron har jag inte sett sedan jag var upp på Bracken...för kanske 15 år sedan!

/Hera


På dagen fick jag några liter av svärfar... det kokade M sylt av.


Jag älskar att äta hjortron så jag kände att tusan jag måste ut själv så jag kan äta dem med gott samvete...fast jag hade egentligen ingen lust idag....men vi drog iväg vid halv sex...halv nio var jag hemma igen...

Det var värt det! Alla gånger...det här hann jag plocka.

Lonely...I am so lonely

M och barnen är på ranchen. Han ska jobba imorgon ...åker väl vid 5 och eftersom Lillbulten ska vara hos svärföräldrarna så blir det så tidigt före henne...Hästtjejen har varit där hela veckan...och här är jag ensam kvar!


Gillar du ljudböcker?

Då är kanske Storytel någonting för dig? Jag testar den tjänsten via mitt medlemsskap i Buzzador!

Storytel har över över 600 ljudböcker tillgängliga och man lyssnar på dem via sin mobiltelefon! Prova själva fritt under en vecka genom att SMS:a bokbuzz till 71160 (vill ni läsa mer om tjänsten klicka här)....vill ni bli Buzzadorer? Lämna en kommentar ,fyll i er e-postadress i formuläret så fixar jag det! (Man får testa olika varor och det kostar INGENTING)

/Hera


Varde ljus!

Mulet som tusan är det ute, nästan höstlikt, vilket får mig att tända lampan i köket. Av misstag så tryckte jag på båda strömbrytarna vilket innebar att lysröret som suttit i taket sedan 1800 kallt tändes. Ljust blev det! Ganska skönt, helt plötsligt ser man ju jättebra. För ett ögonblick får jag full förståelse för min far som närmar sig 70 år som velat montera upp ett lysrör i många år nu men inte fått gehör från sina barn, alltså min bror och jag. Jag längtar lite till hösten som jag älskar. Mörker, prasslande löv och uppfriskande regn. Värmeljus, varm stuga och myspys. Man ser inte dammråttorna i hörnen, de oputsade fönstren och orensade blomrabatter. Till slut kommer det bästa, min födelsedag :-) Nu är det ju dock sommar än så jag hoppas den kommer med besked snart så Hästtjejen får bada och njuta av sitt sommarlov!

Just nu undrar jag om min pappa kommer läsa det här inlägget och smacka upp en lysrörsarmatur ...du får bevaka territoriet nu lillbror ;-)

/Hera

V 29 Måndag

"Man ska vara glad över sin födelsedag" sa Karl XII

Grattis Kronprinsessan på födelsedagen! Har just sett TV-sändningen från Öland, begriper inte varför våra svenska sångerskor (Perelli o Bengtzing) måste sjunga för full hals...vråla fram låtar...helt hysteriskt. Kontrasten blev enorm när man hörde Leona Lewis...helt magisk är hon ju!

Annars då...jo vi (M) pysslar med att fixa mer golv i vedboden (vi har hittills bara haft ett halvt golv!)..Lillbulten blev så attackerad av mygg (trots att hon bar regnkläder) så att hon valde att gå in självmant!!! Vilket är första gången någonsin...när jag stängde ytterdörren blev hon dock ledsen, uteloppa som hon är. Sedan gjorde hon en vurpa här inne och slog läppen...eller bet sig...eller både ock...blodvite blev det. Hon skulle just äta kvällsvällingen så när hon ätit klart och tog ut flasken ur munnen så tittade hon länge fundersamt på den blodiga nappen...

Till helgen då...jo DÅ SKA JAG BARA VARA HEMMA...jag har varit borta 4 av de senaste 5 helgerna!

/Hera

Stöd radiohjälpen!

60 årskalas

Var det igår, Svärmor fyllde år. Så vi åkte dit hela familjen plus L (Stefans kusins dotter som är här) Åt hela dagen...vi bestämde oss för att övernatta så då alla åkt hem så gick M och nattade Lillbulten. Hästtjejen, L, Svärfar och jag åkte till Innerträsk för ett bad. Det var skönt. Där är det sandstrand och långgrunt, perfekt om man har små barn...lite värre när man är av den längre sortens människa...alltså vuxen för man hinner ju gruva sig ett tag. Bryggorna var inte utlagda än... Idag har vi bytt golv i en lada som Sotis ska få bo i om nätterna nu när hon ska få åka ut på ranchen på semester :-). Avslutade dagen med bastubad, sedan lämnade M, Lillbulten och jag stället för att åka hem. Jag ska ju jobba imorgon. Nu ska jag sätta mig och kolla i utbildningskatalogen var det var för kurser jag sökte på...så jag vet om jag måste sortera bort tre kurser...eller om det är så att de i tid ligger efter varandra, för då kan jag ju läsa två :-)

/Hera

Antagning högskolan

Sökte fem olika kurser, tog mig in på alla :-)...jag som ska jobba i höst...80%...måste nog välja bort fyra!
Såg att anill tog sig in på sitt juristprogrammet...härligt!

/Hera

Pass 24 Orientering

Idag efter jobbet tänkte jag ta fem kontroller till...kanske inte så klokt för jag är inte i bästa formen. Tror faktiskt att jag får i mig för lite vätska nu när jag jobbar, glömmer bort att dricka...Har i veckan haft ont i kroppen plus känt mig yr. Jag klafsade runt i skogen och gjorde det jag bestämt mig för...klafsade ja...det var fuktig mark och pissregn!

Någon undrade på hur stort område kontrollerna är spridda, för er som är hemtama kring Vindeln så kan man säga att om man tänker sig Abborrtjärnsvägen, Botsmarksvägen och 363 som en ram...så ligger kontrollerna i östra kanten bakom Degermyrberget, Gröntjärnen och Abborrtjärn! Jag har nu hittat de tio längst norrut och ska nu jobba mig söderöver. Orienteringen är på intet sätt avancerad...tycker jag som är nybörjare :-) Men kul är det, man blir så lycklig när man hittar igen den orangevita kontrollen :-)

/Hera

Förlösande...finns det?

Slog upp i en ordbok och en synonymbok...det ordet finns inte??? Eller? Det kanske inte heter så...nåväl, har funderat på att sluta blogga...skriver mest för min egen skull, som en slags dagbok och den kan man ju hålla för sig själv...har inte fått så mycket gensvar i form av kommentarer heller på sistonde men tänker samtidigt att jag är inne och läser många bloggar men kommenterar inte så mycket själv...semestertider...mycket annat pockar på uppmärksamheten. DOCK igår skrev jag ett inlägg om toarullar och inser att det jag inte funnit något ämne på sista tiden som berört men att jag lyckades med det till slut.

:-) så ni får väl stå ut ett tag till med mig!

/Hera

Byta rulle...

Bland det absolut jobbigaste vi vet i det här hushållet är att byta den tomma toarullen mot en ny...istället ställer man den nya rullen ovanpå hållaren och använder den tills den är tom...sedan fyller man på med ytterligare en...sedan byter jag i sinne och bär de tomma rullarna till kökspannan ca 2 meter bort!

Undrar om det skulle vara skillnad om det vore så att man kunde byta ut den med hjälp av antingen en häst eller en maskin...

/Hera

Dagarna går

Jobbar och står i, har så himla kul på jobbet. Njuter hela tiden :-) Ikväll har vi rivit klart den där lilla konstiga utbyggnaden som fanns på huset...snajsigt! Sedan har jag klippt gräs. Lillbulten blir vansinnig när hon stoppar ner sin lilla spade i min vattenkanna, vinklar den för att ta upp vatten...men då tar det stopp i hålet när hon ska upp igen. Skitspade tycker hon! Gav henne ett decilitermått att ösa med...men den var ju inte orange, så det dög inte! En bestämd och envis fröken har vi...den andra fröken har vi lånat ut till M:s kusin, hon har en dotter i samma ålder så de brukar ha kul tillsammans :-)

/Hera

Pass 23 Orientering!

Fick repetera att orientera med hjälp av kompass på min TFU-GB kurs för ett par veckor sedan, bestämde mig för att nu måste jag öva för att befästa kunskaperna rejält. En kurskompis pratade om Naturpasset som man kunde köpa på apoteket...det skulle visst finnas i de större städerna i Sverige. Hmmmm kunde det finnas i Umeå tro tänkte jag...det kunde vara värt att åka in nån helg för att hålla kunskapen vid liv...kollade runt på nätet...oj oj oj, det finns ju i Vindeln...och Tvärålund! Så iväg på Apoteket och köpte Naturpasset för Vindeln, 25 kontroller som ska vara funna innan den 31 augusti till en kostnad på 40 kr!

Ikväll var det alltså premiär, hastigt och lustigt kom jag på att inspirationen fanns, vädret var vackert och ingen återvändo när det gäller att fortsätta min konditionsträning. Visste inte riktigt var jag skulle parkera bilen för kontrollerna är ju spridda på rätt stort område men efter en dryg timma hade jag velat klart, parkerat, hittat fem första kontrollerna, fått uppleva en otroligt vacker natur och mådde finfint! Det gör inte lika mycket att mina skor har dålig fjädring när man springer på mjuk skogsmark...men det kan vara lite halkigt eftersom jag har asfaltsskor (typ små sugproppar på sulan...inga utstickande räfflor). Min strategi för dagen var att inte orientera efter enbart kartan (vilket jag är rätt bra på) utan med hjälp av kompassen, det tog lite längre tid men nu tror jag snart att kunskapen sitter för livet!

Träffade Svågern senare hos Sväföräldrarna, han blev lyrisk...han har tydligen orienterat när han bodde i Haparanda men trodde inte att det fanns någon klubb härikring...så nu ska kanske han också ut och flåsa i skogen.

Bra att ha länkar!
Naturpasset
Hur funkar kompassen?

/Hera

V 28 Måndag

Strukturen håller på att forma sig...tidigare så har jag försökt se fram...över veckan som kommer i mina måndagsinlägg men sista tiden har jag levt mer i nuet...men det artar sig, igår skrev vi en halv veckomatlista!

Idag har jag haft "rumsdag" vilket innebär...precis som Lizaloop observerade att man är instängd i ett rum :-) den dagen ska man passa på att jobba undan sådant som ligger, planera framåt och om utrymme finns...givetvis ha inbokade kunder. Jag har "roat mig med" att uppdatera certifikat...alltså pluggat in årets nyheter när det gäller skatter, lagar och annat spännande med hjälp av bankens e-utbildningar.

M som jobbat...han kom hem för fem minuter sedan...alltså lååång dag...hade med sig Lillbulten till sina föräldrar idag. Jag lagade middag till mig och hästtjejen, kastade mig i bilen...åkte tillbaka mot Vindeln för ett orienteringspass...mer om det senare under kategori träningsdagbok. Efter det tillbaka hem, hämtade rena kläder, åkte till Svärföräldrarna, kastade mig in i den nyskurade duschen (svärfar hade gnussat upp den rejält!...den brukar i vanliga fall vara väldigt ren ändå...)...kaffestund med svärmor, Lillbulten i bilbarnstol och hemåt...Ja men givetvis hann hon somna, sov väl 10 minuter...pyjamas på, välling, sova...näääää inte förrän än nu typ 1 1/2 timma senare :-) Jag hann dock klura på mycket medans jag satt i fåtöljen bredvid och småslumrade!

Veckans citat!

"En borde inte sova, när natta faller på! En borde si på stjärnorna...En borde vara två"

/Hera

Träning...vad händer

mja...inte mycket. Sedan sista passet så var det ju helg...Storumandagarna = ingen träning. Sedan var det ny vecka...då jag jobbade...och var dödstrött på kvällen, man är ju inte van. I helgen så var det 50 årsfirande för min storebror = ingen träning. Sedan i fredags har jag dessutom varit yr...nu är hästtjejen det så det kanske är nån förkylning?...Det som jag irriterar mig på mest är att jag behöver nya löparskor...och det NU...men nu jobbar jag så när ska jag hinna in till Umeå och löplabbet?....Milen...som är målet känns vääääldigt avlägset just nu!

/Hera

Minisemester...mm

Vi tog ett par timmars ledigt från jobbet M och jag, bilen var packad så hela familjen drog iväg till Östersund. På campingen väntade min yngre storasyster...B med sina barn, de hade lånat ett tält med tre sovalkover som vi skulle bo i. På vägen dit var vi orolig för regn...det såg hotfullt ut men det gick bra. Uppehåll hela tiden!

Lördagmorgon packade vi ihop för ett besök på Storsjöbadet, de hade nyinvigning efter en reparation. Mycket fräschare än sist var det...de har byggt ut med fler roliga bassänger för de minsta...gemensamma utrymmen för damer och herrar när det gäller skåpen var borta...synd för barnfamiljer som kunde hjälpas åt med barnen...samtidigt slipper man risken för gubbar som "råkade gå fel". Incheckning i stuga blev det sedan, lillebror med sambo, äldre storasyster med make och två av deras barn plus min pappa kom. Snabbt ombyte och iväg i taxi till Torvalla bystuga för 50 års fest. Storebror fyllde ju år! Här kommer en länk till hans hemsida! Vid tolv gav M, jag, Lillbulten, Syster B med barn plus pappa upp och åkte tillbaka till stugan. De andra var inte långt efter...alla trötta efter en jättetrevlig fest. Det dansades, sjöngs karaoke, hölls tal, åts åts åts, dracks och surrades! Hästtjejen sken som en sol på dansgolvet :-) hon håller på att bli stor nu... själv så utmärkte jag mig genom att kuta rakt i svågerns mage när jag skulle spela strutfotboll!
Bilder är jag snål med eftersom jag inte frågat om lov!

Undra hur fotot blev som han höll på ta?
Å vad gör storsyrran bakom honom?
 


Nu är vi hemma, har dammsugit...och det var Lillbultens tur att skura golven

/HeraPremiärtur med båten

Då har jag premiäråkt båt på Vindelälven trots att vi har bott bredvid den i över ett halvår...i och för sig har vi haft is större delen av tiden...men ändå. Lånad båt och lånad motor...Liten motor...Motströms och Motvind...det tog lång tid innan vi passerat Hjuken. Hemåt gick det liiiite fortare :-) Men härligt var det i solen!!

Hästtjejen var på 2-timmars ridturen....hur härligt som helst hade de haft det...Håknäs hästbruk...Hästtjejen red Helge...de har även en Hera!

/Hera

Du där! Med alla dina bröst!

En lite märklig händelse tänkte jag återberätta...det var i fredags på hotellet. Jag hade jeans på mig och en vit vid linneskjorta med lite paljetter på. Vid ett tillfälle gick jag ut på den stora "balkongen" hotellet har som går runt huset...såg en bekant som satt på en stol...gick fram för att surra lite. Den bekantas kompis satt bredvid, denne kikar lite på mig och sluddrar " du där...du där, med alla dina bröst" Va, säger jag..."ja, du där" säger han igen och pekar på mig. "Jag vill att du går in" öhhh, jag har bara två bröst...och vadå?...Han fortsätter...." du där, med alla dina bröst, ta och gå in igen"...okey..
Jag gick in och undrade hur mycket dubbelt han såg :-)

/Hera


Hello people

Hej där! Nu har jag jobbat några dagar och börjar känna mig lite varm i kläderna, igår åt vi middag tillsammans på Kvarn och kikade efter det på konstutställningen. Trevligt!  En av oss tackades av för att hon jobbat ett år och ska sluta...hon ska få en bäbis om två månader ungefär...hmmmm, vad mysigt! Hon ser så härlig ut med sin mage.

Ikväll har jag klippt gräs, det var hög tid. M har målat lite till på ladugården...det går långsammare när man är själv som gör det. Annars så har han haft med sig Lillbulten till Svärmor och Svärfar...Svärfar och M har repat maskiner i veckan. Hästtjejen har passat på att ha sovmornar, surfat på nätet om dagarna, lyssnat på musik på högsta volym...bara njutit. Idag kröp hon ut ur sitt eremitskal och besökte Svägerskan, de har bakat och greijat. Imorgonkväll ska de iväg på en ridtur utanför Vännäs tror jag det var med några kompisar. Jag tycker det är så kul att de har ett gemensamt intresse!

Resan till Östersund börjar att närma sig, imorgonkväll måste jag packa för vi drar iväg så fort jag slitit mig från banken på fredag...det blir nog kl. 15.00...mina kollegor har lovat att avstämma och fixa åt mig. Snällt!

Motion...i helgen var jag bortrest....sedan har det regnat...nu skiner solen...jag är så trööööööttttttt.......

RSS 2.0