Hera

Rättelse!
Tur att Jenny såg att jag glömt sockret i banankakereceptet....konstig kaka hade det annars blivit...hoppas ingen hann baka fel. Sorry i så fall :)

Ikväll ringde veterinären, hon hade fått svar på röntgenplåtarna från Strömsholm (Chinooks ben)...antingen är det en skada, eller en inflammation (eller heter det infektion, jag lär mig aldrig skillnaden), eller cancer (väldigt otroligt enligt henne eftersom han är så ung). Ny röntgen måste dock göras nu när han ätit rimadyl i 20 dagar så vi har tid på tisdag...då jag är borta. Hoppas M kan sno ihop det på nåt vis.


/Hera
Ordning på vardagen.
Det är det här, Snickaren och Svärfar börjar kl 7. Jag kliver då upp och fixar frukost...9 är frukost avklarad, alla är ombytta och allt morgonbestyr är därmed avklarat. Då kommer Snickaren och Svärfar in på niofika =kaffe och macka...jag försöker hålla mig till enbart kaffe eftersom jag nyss ätit gröt. Elva kommer de in igen för att värma sina lunchlådor och då passar vi också på att äta våran lunch...sedan är det kaffe klockan två...då är det lätt att det blir någon god kaka till...sedan fixar jag middag vid 16...åsså kvällsfikar vi 19...Hur ska detta sluta?...Fördelen är att jag småäter inget ur skafferiet för det hinner jag inte :)

/Hera
Svägerskans banankaka
Blanda först
250 gram smält smör
2 ägg
4 mosade bananer


Tillsätt sedan
4 1/2 dl socker
6 dl Vetemjöl
2 msk Vaniljsocker
2 tsk Bakpulver
1 tsk Bikarbonat


30 minuter 175 grader i långpanna

Glasyr
100 gram smält smör
Drygt 4 dl florsocker
1 äggula
1/2 tsk Vaniljsocker
Gul karamellfärg


Sikta kakao över kakan

Mums!