Året som var!

Vi avslutade 2006 med att bli äkta makar! Bäbisen var beräknad till den 16:e januari, när nyårsklockorna klämtade så andades vi ut och tänkte, snart kommer Lillbulten!

Nu gjorde hon ingen brådska...väntade till 29:e...


 Påsk firade vi hos min älskade mellansyster!  

Annars firade vi även våren utmed umeälven!  
5:e april så tränade lillbulten på huvudlyft! 
Vi hade även dop den månaden Skolavslutning...  
Firade midsommar med grannarna...saknar er!

Första gröten, mums! Aptiten har det aldrig varit fel på...trots att hon varit flugviktare hela tiden!


Semestern tillbringade vi norrut, toppen var det...senare på sommaren var vi på turridning!

Under hösten läste jag företagsekonomi 7,5 hp på distans.
På senhösten hittade vi ett hus i Bodarna så då började vi packa.
Hästtjejen har vuxit massor   det här året,

Det gäller givetvis även Lillbulten

Zambina mår gott i värmen (sover i ett skåp ovanför pannan) här i Bodarna, ser lite groggy ut ibland....
Slutligen en bild på mig...och M (som aldrig vill vara med på kort...)

Gott Nytt År!

Happy New YearHera

Tand!

Idag fyller Lillbulten 11 månader och nu för en halvtimma sedan så kände jag något vasst när hon gnagde på min hand...det har tittat fram en tand!

Äntligen!

Annars så har vi fullt upp med att köra flyttlass...just nu är vi hos min far på kolonin...tanken var att vi skulle hinna  med att träffa lite folk men :) det tar ju alltid längre tid än vad man tror sånt här...t.ex torka ur frysbox, städa ur ugnen å sånt!

/Hera

Året som kommer...2008

Sitter och kollar på foton, bl.a från året som vart. Vad mycket som har hänt! Tänk vad lite man vet i början av året om vad som kommer, vad livet bär med sig...vad som slår mig då är hur mycket kommer att hända året som kommer...En stor händelse 2007 var att vi fick Lillbulten så det här året har ju varit lite speciellt, sen har vi ju flyttat också.

2008...då kommer jag börja jobba igen, vars vet jag inte...hittar jag inget härikring så har jag ju mitt jobb i Big Lake men det känns långsökt att jag skulle börja veckopendla dit. Jobbfrågan är något jag ska ta itu med i vår. Hästtjejen kommer att börja på högstadiet hösten 2008, det är också en förändring...(minns det själv som om det vore igår) M kommer att vara föräldraledig. Ja, det här är nya saker för oss alla men det är skeenden som vi vet om, sen kommer ju andra saker som vi tack och lov inte är medvetna om än. Tänk vad trist det vore då!

1998 vad gjorde man då? Jo det året gifte jag mig med Hästtjejens pappa, vi skaffade oss en hund (Bullit) som idag bor hos Hästtjejens farmor och farfar.

1988... då var man 16 år...bodde hemma hos mamma...men flyttade hemifrån på hösten...det året träffade jag min första pojkvän (två år blev det)...

1978...6 år...vi hade nog just flyttat upp från Västerås till kolonin där min far bor än idag...min lillebror var inte född då...märkligt, jag kan inte minnas att han inte funnits!

1968...då fanns inte jag men M föddes det året!

Det var lite reflektioner...kring historia och framtid.
/Hera

Äta äta

Till M:s stora lycka så föll det lite snö igår Snow Day , så han fick ut med Bustern (en traktor) för att skotta. Det var jätteviktigt för honom...det var säkert 2 cm fjunsnö! Hästtjejen och jag skruvade ihop skrivbordet, till hennes stora lycka står det nu där. Hon är så nöjd över att ha fått ett dubbelt så stort rum...Idag har jag varit ute och kluvit lite gammal ved, det är rätt kul när yxan är vass och klabbarna är relativt lättkluvna, bra ryggträning är det! Annars så äter och äter vi julmat och julgodis men när jullovet är över så har vi kommit överens om att godis, dricka, öl och annat kolhydratrikt är bannlyst fram till påsklovet. Undantaget födelsedagarna i slutet av januari (då vi ska äta massa tårta!) För nu måste vi komma i bättre form! Hur är det där ute? Är det några som hakar på?

/Hera Jumping Jacks

Måndag V 52

Då var det julafton!

Svägerskans familj + Svärföräldrarna var här 9.00 för grötätning. Det var första gången jag kokade risgrynsgröt från grunden, var rädd att den skulle brännas vid men det gick jättebra :) Å lite punch blev det. Sen var det skytte ute på gården, M var jättepeppad...vi andra med :), nästa år får vi ordna så att vi har ett pris till vinnaren!

På juldagen dolade vi här hemma på förmiddagen sen åkte vi ut till M:s föräldrar för att äta lutfisk, de var hyggliga och hade ordnat annan fisk till mig! Igår åkte vi in till stan på mellandagsrea...Hästtjejen fick handla resterande julklappar som hon fått pengar till. Täckjacka, täckbyxor, lite tröjor och ett skrivbord med stol. Ridhjälmen som hon fick av morfar får hon köpa en annan dag för granngården hade inte öppet.

M han jobbade igår, liksom idag. Vi som är lediga tog en rejäl sovmorgon plus att vi tvättar lite kläder idag. Vi börjar ladda för en resa upp mot Big Lake!

Veckans ordspråk är persiskt:
"Två hjärtan i samklang kan försätta berg"

/HeraUppesittarkväll?

Nu är gravlaxsåsen gjord, skinkan griljerad, risgrynsgröten kokad...så nu är det bara att invänta dagen D. Vi ger oss av uppefter berget för att basta och dricka glögg med Svägerskan o familj + en av deras grannfamiljer. Ska bli lugnt, skönt och väldigt trevligt!

Hoppas tomten kommer imorgon bitti...med paket under huvudkudden!

God Jul
/Hera

God Jul!

önskar vi er alla!


image156


image161

image158


image159


Familjen Åström!

Rockbjörnen

Vill ni påverka? Rösta här!
:-) Hera


Tigga pizzakanter

Ska det verkligen va sant?

Mycket har jag sett i mina dagar ...men 50 000 i lön brutto...vara kändis(är bl.a. radiopratare)...lever lyxliv så att han ha måste tigga pizzakanter av den lokala pizzabagaren för att ha nåt att äta...för stolt för att ringa mamma, men va med i lyxfällan...gör säkert mamma jättestolt!?!

Inte vet ja...

/Hera


Dödens less på rött...

...och stjärnor i denna blogg blev jag, så nu har jag bytt till en lite mer neutral...en "stilmall" denna gång, inget egentillverkat!
/Hera

Sauna

Idag körde vi två lass med skräp, som den förra ägaren lämnat kvar i ladugården, till soptippen. Efter det åkte M för att jobba ,Sweaty jag och Lillbulten tog det lugnt ett tag. Nu i eftermiddag var vi upp till Svågern och Svägerskan för att basta, hästtjejen var redan där (gick dit efter skolan). Åhhh vad skönt det känns nu!!!

I morgon blir det att städa upp huset...snart är det julafton :)
/Hera

Vilken dag!

  Ishalka råder nu på  gårdsplanen, så se upp besökare! Idag har Svägerskan och Räkan vart förbi, det var kul för det var länge sedan jag såg dem sist...trots att vi nu bor nära. Svärföräldrarna svängde även förbi när de kom hem från Umeå med Svärfaderns nya pickis (bil av något märke...en mitsu...kanske?) ursnygg var den i alla fall! Sen har jag och hästtjejen varit i Vindeln, hon gick på ridlektion. Jag tog med mig kameran för att fota och lägga ut bilder men det var så kul att kolla så jag glömde bort mig!

Horseback Riding

De har bra ordnat i stallet här...antar att man tänkt till och satsat lite kulor direkt...det är bra i Stensele med men de har nog fått fixa bästa möjliga av det som funnits... t.ex ridhuset. I Vindeln låg det mer vägg i vägg så att säga...med läktare och "café"...nästan som i ishallen i Big Lake...
Jag utger mig inte för att vara någon expert men bra ridlärare och hästar verkar det också vara så det kändes enbart positivt trots att man gick hem med en räkning för nästa termin på ett par barnbidrag :-) Det tycker jag dock att min Hästtjej är värd (minst)!

Gäsp, nu är jag trött så jag ger mig för kvällen!
/Hera

Nattskata

var lillbulten inatt, hon vaknade till tidigt imorse/inatt...såg pappsen ligga i sängen...va han var inte hemma när jag somnade...ååå vad kul! Sen var hon pigg piggelin och det var vare sig jag eller M (han hade väl nyss kommit hem från jobbet).

Sen är det här med sovrutiner en fråga jag undrat över...i Big Lake hade vi ett sätt, funkar inte lika bra här. Hon känner väl sig övergiven där på övervåningen. Somnar hon i min famn nere, eller bredvid mig uppe så vaknar hon till helt på natten när hon vaknar i sin spjälsäng för det var inte där hon somnade...så nu har vi försökt få henne att somna i spjälsängen. Kan inte säga att det funkar speciellt bra. Hon är trött, nybytt och mätt....hon sover nästan, jag kliver över tröskeln och waaaaa världens gråt. Om jag väntar på att hon ska somna helt, så väntar hon (blundar) på om jag ska prova att gå ut ur rummet...vi väntar på varandra...tre kvällar har vi kämpat nu...

Annaslya tyckte det varit tunt med kommentarer på hennes blogg, jag lovar att jag ska bli bättre på det! Hon ska flytta till Sk-å för att plugga till socionom. Gå in på hennes blogg och säg God Jul då blir hon säkert glad :)

Annars har jag gjort köttbullar idag och kokat mer fudge. Ingen julmat eller godis ska ätas förrän tidigast julafton är det sagt...men jag förstår inte, fudgen jag gjort var helt borta!

Kramizar

Hera!

TV tips!

 Skydiver Det här såg jag ikväll, basejump pysslar denne 41-åriga småbarnspappa med. Hoppade från fjälltoppar och gjorde akrobatik, utlöste skärmen...i sista stund, upplevde jag i alla fall. Programmet handlade inte bara om det utan mer vad som drev honom, hur han tänkte osv.
Klippt från SVT

"Extrem fritid

Norskt reportage från 2006. Vad är det som får en vuxen och ansvarskännande människa att frivilligt kasta sig ut från skyhöga bergsbranter? Kirurgen och tvåbarnspappan Richard Henriksen, en av Norges främsta inom extremsporten basejumping, berättar vad som driver honom.

Även i SVT24 18/12, SVT2 22/12 och SVT24 24/12

BREDBILD"/Hera


YES!

Handlade punchen till julaftonsmorgonen nu i eftermiddags, slutade med att jag fick visa ID på systembolaget!  Smile 

På hemfärden åkte vi upp till Hällnäs för att lämna en igen en tand (!) som en liten gosse tappade när han var här. Blev inbjuden på kaffe med kaka, mycket trevligt var det! Lite dåligt samvete fick jag för jag har inte hälsat på svägerskan på ett tag och hon bor grannars med dessa...men jag har tänkt på henne! Å det vet vi ju alla att det är tanken som räknas!

Nej, nu står hästtjejen och trampar här bredvid, hon vill nog ut och "apa sig" som jag kallar det.

/Hera
Virrig...är jag!

Jag är expert på att förlägga saker. Förra veckan var det internetdosan, den låg dock på sin givna plats i mitt hus i Big Lake. Jag trodde att jag tagit den hit men det hade jag tydligen inte...

Denna vecka är det nyckelknippan och kopiorna på ansökan av lagfarten på "lilla huset". Kopiorna har jag kanske skickat med orginalen till inskrivningsmyndigheten, eller så har jag den i en väska tillsammans med nycklarna och andra viktiga saker som jag inte upptäckt är borta än... knappast har jag skickat nyckelknippan till IM, vem vet.

M som är en ordningens man har gett upp, han bara suckar. Han vet dock att sakerna kommer fram till slut...ett exempel är när jag slarvade bort hans bilnyckel. Han beställde en ny, dyrt var det. Vi fick låna en metallsökare av kommunen, jag trodde jag tappat dem på gården och att jag kört snöslunga...lika med att den flyger iväg en bit :) Så var det dock inte, jag hade tappat den mellan brädorna på sjpallen som används som golv i förrådet.

Ja, han suckar än...

/Hera Oh Jeez 

Måndag v 51

Då var det denna vecka kvar...sedan är det julafton, äntligen!

Så den här veckan ska jag grava fisk, göra köttbullar och gravlaxsås. Sen är det klart, jovisst...tänkte koka gröt till julaftonsmorgon. Då är det risgrynsgröt med ett snapsglas punsch till frukost, så då är ni välkommen hit! Det är nog allt starkt som dricks här på julafton :), jag har inte fattat vitsen med att dricka sig onykter på barnens favoritdag...

Något babysim blir det inte idag, Svägerskan och Räkan är förkylda. Däremot på torsdag är det Stressless på badhuset i Vindeln...det kanske vore något...för att varva ner inför helgen. Vad säger ni? Tror Lillbulten är ur form också, för hon ligger och sover! Somnade vid 20 igår och sover än! M var lite blek om nosen igår, Hästtjejen klagade innan hon gick på skolan, lite ont i halsen. Jag mår dock finfint!

M jobbar natt i veckan, vilket innebär 15-24. Plus nån timma körtid x 2, det blir tungt att lämna honom i sängvärmen på morgonen...men det är bara att hoppa upp illa kvickt så han inte vaknar. I och för sig brukar han inte ha svårt att somna om...

Nu är vi inne på andra veckan då vi bor tillsammans på heltid. Vad ska man säga...tidigare så har han alltså varit borta på veckan, resten av familjen har ätit när det passat oss och vi har gjort det vi känt för. Ensam vuxen...alltså ensam allsmäktig har jag varit :)
Förra veckan satt vi och väntade på honom innan vi kunde äta, en dag var han sen för han hade kört fast två gånger den dan (ploppen kallade arbetskompisarna honom för ha ha)...känner mig nästan som en hemmafru som tvättar och lagar mat...jag klagar inte, jag gör ju egentligen samma saker fast på ett annat ställe...skillnaden är kanske att jag inte är alldeles ensam allsmäktig längre...ha ha!

/Hera

Oj, höll på att glömma veckans citat!

"Avsluta varje dag och var färdig med den. Du har gjort vad du har kunnat."
Ralph Waldo Emerson

Barbros Fudge

1/2 dl kakao
6 dl socker
1/4 tsk salt
2 msk sirap
2 dl grädde

Blanda i en tjockbottnad kastrull.
Koka med omrörning då och då.
Svag värme, gör kulprov (ca 35 min?)

Rör i 2 msk smör, 1 msk vaniljsocker & 1 dl hackade nötkärnor.

Vispa smeten med elvisp tills den är tjock, nästan styv!
Slå ut smeten på ett bakplåtspapper i t.ex en långpanna.

Skär små fyrkanter när den kallnat!

Gott gott :)
 Perfecto 

Herr Jansson

Idag har jag  gjort Janssons frestelse, tycker det är så himla smaskens. Det är jag dock ensam om så jag gjorde 3 lådor som jag får ha alldeles för mig själv :)

Annars så har vi bökat på i vedboden, idag har vi kapat Sawingoch kluvit, himla lättkluvet är det så till och med jag tycker det är kul! Igår gjorde vi syrrans fudge, lägger ut recept på den sedan så har åtminstonde jag tillgång till den...om man tappar bort pappersvarianten...

Mamma och pappa kommer kanske hit i veckan, då får de ta julklapparna som ska västerut, tackar för tanken Mejan! Annars längtar jag till jul! ´

Kram på er
/Hera
 3D Magical Snowman 

Sorkpest...

...är det någon gång jag ska få det så är det väl nu! Har rotat runt i vedboden och skottat i gammal spån...är man riktigt klok egentligen???  

Men jag vill ju städa upp och elda allt träbråte som finns där, kommer nog att räcka ett tag!

Nu känns det konstigt i halsen...oj oj oähhh
 Dramatic Death 
/Hera

Luciatåg

Här kommer en bild på hästtjejen, hon var ju tärna igår. Först på skolan, där svägerskan fotade. Sedan på ortens såg. Hon tyckte det var mindre pirrigt där för "man känn ju ingen där"..

Nu håller vi på att fixa hennes rum, det är ommålat och tapetserat, nu håller vi på att möblera upp det lite...fattas ju passande gardiner mm...


/Hera
 Shopping SpreeHar ni shoppat lös klart snart?


Förresten, känner ni någon som ska från det här hållet till Big Lake de närmaste dagarna? Som jag kan skicka en påse julklappar med?

 

Summering

Jo det här blev en bra dag! Bra besked, mycket gjort!

Trötter trötter dock  Doofus
/Hera 

Sent firande!

Min blogg fyllde 6 månader igår...

Grattis!

 Happy Birthday 

Röjt runt i sinne :)

Körde upp sista vedkartongerna till stapeln på verandan, nu ha jag fått bort det! Nu ska jag bara elda upp brädstumparna + kapa upp annat bråte där ute för att bli av med det med. Blir väl nåt att pyssla med på mellandagarna för att förbränna lite julmat :-)
  
Konflikter är något jag alltid starkt ogillat, här hemma har vi löst det så att vi säger till direkt. Ingen pardon! Sen får man bli sur men man får sura för sig själv och inte låta det gå ut över de övriga. Är det något så ut med det liksom...

På jobbet upplever i alla fall jag själv att om det är något så försöker jag säga det på ett konstruktivt och schysst sätt. På samma sätt som hemma alltså men med ett annat vokabulär, he he..

När det gäller min familj som jag har mitt ursprung i...så är det sämre...jag är inte van att säga ifrån antar jag...och blir liksom 10 år igen Blushy Girl 2  när konflikter blåser upp där...Är medveten om det så det är väl alltid något...så jag är hoppfull om framtiden :-)

15.00 slutar M i skogen, då åker jag härifrån till "Ranchen" där hans föräldrar bor. Där möts vi, lämnar lillbulten, byter bil, hämtar släp. Hästtjejen ska får vara hos min svägerska. Lite trist att jag missar hästtjejens första ridlektion här...plus luciatåget hon ska gå imorgon i...måste be svägerskan fota! I alla fall, sen drar vi till kolonin för att hämta några saker där. Imorgon blir det Big Lake!

Kram Hera
 Beating Heart 

J*igt rörigt inom en ...!

... är det, i alla fall för mig när man ska flytta.

Snart är det jul, vi sover på golvet med madrasser som typ är 5 cm tjock. Vi är tre personer som vill kolla på tv, vi har en fåtölj. Jag har ingen koll på vars jag har någonting...försöker hålla mig lugn och cool...lugn och frid är ju känslor som gäller när det lackar mot jul. Imorgon ska vi upp till Big Lake för att hämta så mycket vi bara kan rymma i en  personbil med släp, lämnar barnen hemma för att maximera utrymmet. Då visar det sig att en person vill lifta med oss tillbaka och låter sur när jag inte tycker att det känns ok!
- Men jag kan hålla i nåt.
- Jo men vi vill fälla ner ryggstöden bak, då kan man inte sitta där...
- Men...sen vill jag ha skjuts på fredag...
Va fasen känner jag, jag ska ju packa in allt i huset då som vi fått med oss. Det är ju snart JULAFTON jag har fullt upp med att lösa mina egna bekymmer. Ta bussen eller var hemma för tusan!

Kicking DirtJag orkar inte...thats it!

Jag fixar bara inte att säga det på ett schysst sätt, personen i fråga har en förmåga att ge mig alla skuldkänslor som finns på jorden...personen i fråga ställer också ofta upp för mig när det kniper...när det gäller att ställa upp när det kniper dock så tycker jag att det är just den personens skyldighet...nu är jag kaxig jag vet...men jag tycker att vissa människor har den rollen i våra liv. Jag är beredd på att ställa upp tillbaka men i denna röra jag lever i just nu så vill jag att det ska vara ...kris...och det tycker jag inte att det är för denne/a...

/ Hera

Hästtjejen luftar Sotis!

Jag har bakat lussekatter, har sista plåten i ugnen i detta nu. Hoppas jag inte glömmer den...

Hästtjejen är ute med Sotis, de var förbi för en stund sedan så jag passade på att fota. Visst ser det mysigt ut! Pannlampa och reflexer, ser bra ut tycker jag.

image154

/Hera


Så här ser det ut.

Här är infarten, tallen och plogen är väl ett bra kännetecken?

Så här ser gården ut...Gården


Ladugård under reparation :) eller jättekallgarage kanske det kallas...? 
Kolla vem som ändå står ute, jo det är nosen på bilen ni ser... 


Det här har vi som förhoppning att kunde använda som gäststuga på sommaren, vi har köpt det men vi har inte fått några nycklar. Än mindre varit in i det, köpa grisen i säcken eller?... Efter nyår kommer de förra ägarna för att hämta sina saker så då får vi tillgång till det. :)

 Å här bor vi nu!

 Nu är jag inne i värmen igen!

Här kommer vi trivas bra, det är jag övertygad om!

/Hera

Tankar om livet

Full fart är det nu, flytt och allt som vi pysslar med. Det här med bloggandet har ju fått stå tillbaka ett tag...kände att jag skulle måsta "skriva ikapp" berätta allt som hänt...kom dock till insikt att, nej så ska det ju inte vara. Jag skriver ju för min egen skull för att jag tycker att det är kul. Inte för att redovisa i detalj hur min vardag ser ut. Tror inte nån skulle finna det intressant heller för den delen...

Lillbulten sover, jag har kärrat lite mer ved upp till bron idag. Jag har en svärfar som är värd guld! Vi får färdig ved staplad i kartonger, det är de jag hämtar i vedbod och tömmer i fin stapel på bron. Funderade under tiden på äldre släktingar från förr, en del finns kvar i mitt liv, en del inte. T.ex min morfar, vad skulle han tycka om min stapel? Fusk skulle han nog tycka för jag har stöd å ena sidan mot en vägg och på andra sidan en stolpe, så jag behöver inte tänka på att den skulle rinna ut i sidorna. Luftigt bakåt och framåt är det däremot, så jag måste hålla den rak...

Förra ägaren eldade små bitar som blivit över av brädor från en såg, det finns kvar av det i vedboden så det bär jag in och eldar, så att vi blir av med det. Jag har avskytt den typen av "ved", jag tycker man ska ha "riktig" ved men det slog mig att dessa snuttbitar har säkert sitt ursprung i de rakaste och ståtligaste träden i skogen. De hånflinade säkert när de fick stå kvar och de mindre krokiga träden, kanske av "fel" sort gallrades ut för att blir massaved. Sen en dag kapades de ner och förädlades till fina bräder som kanske skulle få sitta på fina hus. Dock så hamnade en del inte där, utan kapades bort för att de råkade sitta längst ut...å då hamnade de i min vedbod och hånades av mig som skyndade att elda upp dem, för att spara på de fina vedträna av björk...

Livet är hårt, även för träden :)

Sagan är härmed slut om träden men det jag ville säga är att alla är värd guld...någonstans!

Kram Hera

Måndag V 50

50! Snart är det vecka 1, det betyder att både jul o nyår är över...


"Respektera dig själv och andra kommer att respektera dig."
Confucius

Har hunnit med en tur i bassängen på badhuset i Vindeln, småbarnssim på måndagar har de där. De var ett gäng andra morsor och farsor där med sina små. Lite märkligt ställe att bekanta sig med folk, speciellt när man ser dåligt utan glasögon. Det blev mest att umgås med svägerskan och räkan som viftade outtröttligt med sina armar så vattnet yrde. Hon är så go! Sex månader blir hon nästa vecka.

Skjutsade iväg hästtjejen på skolan i morse, hon verkade förväntansfull. Ska bli kul att höra hur det var när hon kommer hem vid 15.45. Hon har skolskjuts via taxi. Onsdag ska hon på ridskola här i Vindeln, ska bli spännande att se hur det funkar här!

Själv har jag skruvat ihop ett gammalt skrivbord idag som vi ska använda tills vidare, så nu sitter jag på en stol och skriver mitt inlägg :-) Annars hade jag tänkt baka i veckan, problemet är att jag tagit hit alla kokböcker utom den jag använder oftast...men det ordnar sig nog. Har ju hela nätets källa att ösa ur!

So long!
/Hera

Härlig lugn söndag.

M är och jobbar, Hästtjejen är hos grannarna och pysslar om deras häst, Lillbulten sover.

Lugn och ro...


...är det just nu i alla fall :-)

Jag har kärrat lite ved, skottat lite fjunsnö. Det är helt underbart här, jag har det så bra. Livet ler verkligen mot en ibland, det har dock hänt att det varit otroligt grinigt med mig. Barnen mår bra, det är det viktigaste för mig!

Min dosa till internetbanken är borta...jag skulle behöva den. Jag har nog inte tappat den, jag är nog inte bestulen men jag vet inte var den är :), givetvis skulle jag behöva den...

Igår hade vi besök av Familjen vi, det var kul!

Over and out!
/Hera

Förresten, vad snygga bloggar alla mina bloggkompisar har skaffat sig!

Nu är det rätt mycket

återkommer senare :-)

Kram

RSS 2.0