Hera

Året som var!
Vi avslutade 2006 med att bli äkta makar! Bäbisen var beräknad till den 16:e januari, när nyårsklockorna klämtade så andades vi ut och tänkte, snart kommer Lillbulten!

Nu gjorde hon ingen brådska...väntade till 29:e...


 Påsk firade vi hos min älskade mellansyster!  

Annars firade vi även våren utmed umeälven!  
5:e april så tränade lillbulten på huvudlyft! 
Vi hade även dop den månaden Skolavslutning...  
Firade midsommar med grannarna...saknar er!

Första gröten, mums! Aptiten har det aldrig varit fel på...trots att hon varit flugviktare hela tiden!


Semestern tillbringade vi norrut, toppen var det...senare på sommaren var vi på turridning!

Under hösten läste jag företagsekonomi 7,5 hp på distans.
På senhösten hittade vi ett hus i Bodarna så då började vi packa.
Hästtjejen har vuxit massor   det här året,

Det gäller givetvis även Lillbulten

Zambina mår gott i värmen (sover i ett skåp ovanför pannan) här i Bodarna, ser lite groggy ut ibland....
Slutligen en bild på mig...och M (som aldrig vill vara med på kort...)

Gott Nytt År!

Happy New YearHera
Tand!
Idag fyller Lillbulten 11 månader och nu för en halvtimma sedan så kände jag något vasst när hon gnagde på min hand...det har tittat fram en tand!

Äntligen!

Annars så har vi fullt upp med att köra flyttlass...just nu är vi hos min far på kolonin...tanken var att vi skulle hinna  med att träffa lite folk men :) det tar ju alltid längre tid än vad man tror sånt här...t.ex torka ur frysbox, städa ur ugnen å sånt!

/Hera
Året som kommer...2008
Sitter och kollar på foton, bl.a från året som vart. Vad mycket som har hänt! Tänk vad lite man vet i början av året om vad som kommer, vad livet bär med sig...vad som slår mig då är hur mycket kommer att hända året som kommer...En stor händelse 2007 var att vi fick Lillbulten så det här året har ju varit lite speciellt, sen har vi ju flyttat också.

2008...då kommer jag börja jobba igen, vars vet jag inte...hittar jag inget härikring så har jag ju mitt jobb i Big Lake men det känns långsökt att jag skulle börja veckopendla dit. Jobbfrågan är något jag ska ta itu med i vår. Hästtjejen kommer att börja på högstadiet hösten 2008, det är också en förändring...(minns det själv som om det vore igår) M kommer att vara föräldraledig. Ja, det här är nya saker för oss alla men det är skeenden som vi vet om, sen kommer ju andra saker som vi tack och lov inte är medvetna om än. Tänk vad trist det vore då!

1998 vad gjorde man då? Jo det året gifte jag mig med Hästtjejens pappa, vi skaffade oss en hund (Bullit) som idag bor hos Hästtjejens farmor och farfar.

1988... då var man 16 år...bodde hemma hos mamma...men flyttade hemifrån på hösten...det året träffade jag min första pojkvän (två år blev det)...

1978...6 år...vi hade nog just flyttat upp från Västerås till kolonin där min far bor än idag...min lillebror var inte född då...märkligt, jag kan inte minnas att han inte funnits!

1968...då fanns inte jag men M föddes det året!

Det var lite reflektioner...kring historia och framtid.
/Hera