Hera

Fy bubblan
Fick magsjuka igårmorse...så jag återkomer imorgon då kraften kommit åter till mig! Ser att jag fått massa gulliga kommentarer :)

/Hera
Kusinerna
Ett härligt foto på kusinerna som Svärfar tagit!

/Hera
Sjunka in.
Ibland tar det ett tag innan något sjunker in...innan man "landar". Jag har ju vetat länge att jag är gravid men det blir liksom extra verkligt när man ser bäbisen på ultraljudet, hur den fäktar och rör sig. När jag väntade Lillbulten så syntes det inte alls på min kropp att jag var gravid vid den här tiden...nu är det inte riktigt så, min mamma trodde absolut att jag väntade tvillingar för det hade "oraklet" som är gift med min morbror sagt. Så vi var lite spända, M och jag inför ultraljudet. Nu var det bara en :) fast jag har ju alltid önskat tvillingar men man kanske är lite för "gammal" för det nu...det är ju säkert jobbigt. Om någon vecka så har jag gått halvtid...

M är på ranchen och jobbar, företaget har ju sitt kontor kvar där och det är hög tid för löneutbetalningar...själv ska jag snart natta Lillbulten. Hon brukar annars vara duktig att påminna...SOVA ropar hon :)

Förresten...fick ett e-post från min "gammsvägerska"...hon hade drömt om mig...att vi satt uppe på Brakken (fjälltopp kring Tärnaby nära före detta Svärföräldrarnas stuga) och grillade korv ...det lät himla mysigt! Saknar ibland den tiden...man fattade inte hur bra man hade det när man hade tillgång till stuga vid Ryfjällets fot. Jag saknar även "gammsvägerskorna"...så det är kul att höras ibland!

/Hera