Hera

Orkeslös
...känns jag. Har varit i Umeå idag med papppa, han skulle på sjukhuset för provtagning och läkarbesök. Allt tar sin lilla tid, vi tog det lugnt men det är ju varmt plus att det håller på att vara jobbigt att köra bil nu...magen känns ihopklämd :)

Sitter och väntar på M och Lillbulten för att få äta jordgubbarna pappa köpte på vägen hem...men de verkar inte ha någon brådska. Upplever att vi springer mest om varandra just nu och det är lite trist. Finns inget annat än att bita ihop och gå ut på promenad med hunden fast orken inte finns där egentligen...Jag är hemsk men jag önskar att värmen kunde ge med sig någon gång...
 
Något riktigt roligt, igår ringde en väninnna som jag inte pratat med på säkert...5 år, hon kommer nog förbi imorgon eftermiddag. :) Ikväll är det morden i midsommer...är det nu?
Måste kolla!
 
/Hera
Hot hot hot...
...kompade ut efter halva fredagen pga att jag såg dubbelt när jag skulle läsa tidningen på lunchen...sov ett par timmar hemma, duschade och ansåg mig vara nog pigg att åka till pappa. Så vi har varit i Storumans kommun hela helgen men jag har inte satt en fot på marknaden! Hästtjejen har bott hos sin farmor och farfar i sällskap med sin kompis från Ekorrsele. M och Lillbulten var upp en sväng på lördagen, mest för att hälsa på våra förra grannar på 26:an...han tog en sväng på marknaden men de enda han kände igen var skoterhandlaren som bor här i Hällnäs och en kompis sedan förr som är son åt förra handelsträdgårdsfolket i Stensele.

Nu är vi hemma igen, pappa följde med för han ska på läkarbesök i Umeå på tisdag...så det blev bestämt att han skulle vara och hälsa på hos oss ett tag när han ändå hade ärenden i närheten. Två arbetsveckor har jag kvar...30 dagar kvar till beräknad förlossning...

:-) /Hera