Hera

Solskensbullar
- Dom här tycker jag om!!!
Så lät det för ett par veckor sedan när Lillbulten satt och bläddrade i min receptpärm...hon pekade med sitt lilla finger på receptkortet...idag var det dags för att baka dem!

Jag har haft receptet i flera år men aldrig bakat dem så det var roligt att det blev av...de blev dock större än vad som var nödvändigt men man lär sig till nästa gång. I princip kan man säga att det är semelbullar med marsankräm i...
Fick hjälp att baka, hon har hostat på i stort sett alla bullar innan de åkte in i ugnen...och som bilden visar så blev det på den här efter gräddningen också...efter fotosessionen var det dags för provsmakning...å då ville hon inte ha! Sträckan från önskemål till färdig produkt var väl allt för lång! Farfar råkade dock komma förbi i samma veva och han tyckte då att de var goda. Nu har vi i alla fall fikabröd till påsk..var än vi firar den!
 

/Hera
Funderar över hur samhället ser ut...
Varför har man sänkt skatter senaste åren, varför får man göra avdrag för att någon städar hemma hos nån...när det inte finns pengar så det räcker inom vård och omsorg...för det är väl därför alla inte får hjälp som man önskade....inom den tid man önskar...? Eller...Ska fortsätta fundera ett tag till...

/Hera
Påskkaniner?
Lillbulten påstår att till påsk kommer kaninerna...alltså inte påskharen utan kaninER...är förväntan då många små påskägg istället för ett stort?

/Hera