Sökes...buzzadorer!

Ska du snart bli förälder?
Har du blivit förälder sedan 090101?

Klicka då på den här länken för att registrera dig som buzzador och kan då få möjligheten att testa produkter som riktar sig till småbarnsföräldrar. Man söker med ljus och lykta personer till två olika kampanjer så registrera dig redan idag!!!!

Jag har själv varit med i flera år...man förbinder sig inte för något utan anmäler bara själv intresse till de kampanjer som verkar intressanta!

/Hera

Vad är det här?

Visst måste det va en blomma...inte ett ogräs? Vad heter den...jag vet inte och har inte haft tid att lusläsa mina blomböcker...

/Hera

Ytterligare manick!

Här kommer Svärfar med ytterligare en manick! Tror han kallar den för Tegarn...

(Jag hade fel...här kommer en kommentar från Svägerskan som hon lämnat i ett annat inlägg..."Hörru! I förra inlägget var det inte "Tegarn" Den var blå och större. Det där är farfars gamla "Kubik" :D En trogen tjänare i familjen. Har för mig att farfar köpte den ny nån gång på 40-talet (kan ha varit 50-talet oxå) :D)

Sorry...så var det Kubiken var det ju han sa!!!Om jag inte är helt fel ute så är det en skogsmaskin från Dinosauriernas tid ungefär ;-) För dagen så fick den utgöra transportfordon av betongbitar för att sedan sätta ihop det till en gigantisk blombänk...som jag tyvärr inte har så mycket att fylla med. (Det ordnar sig) Jag vill bara ha PERENNER...inga årliga omplanteringar här inte!


Visst börjar det likna något...allt är i stort sätt färdigmålat här ute (på utsidan)...hoppas det håller tills småtjejerna vuxit upp och kan hjälpa till nästa gång. Lillbulten är 3...minst 10 år ska det väl hålla?


/Hera

Vad har hänt?

Vad har hänt mellan dessa två bilder...i tid skiljer det cirka 1 timma...ledtråd...något har försvunnit!
 

/Hera

Intryck

Äntligen sover båda...de har både somnat och vaknat till under kvällen...ska ringa svägerskan imorgon...jag lovade att ringa ikväll men timman är nu sen.

Håller på att läsa Den förlorade symbolen av Dan Brown...spännande som tusan...men man blir lite rädd för besatta människor...läste Hypnotisören tidigare....huga...lite mörkrädd är jag nog också...I vår läste jag Chockdoktrinen av Naomi Klein som dock beskriver verkliga händelser...tänkte på den boken nu när jag läser Den förlorade symbolen...det här med skendränkning....Klein...som beskriver om när man utsätter ett land för chock (t.ex. ett krig)...eller att det genom naturens krafter utsätts, (t.ex. översvämning) så finns det människor som inväntar den stunden för att agera...genomföra saker som man aldrig skulle kunna göra om befolkningen inte hade annat att fokusera på. Att bara överleva. Hon menar att det finns människor som t.ex. passar på att sälja ut landets tillgångar (vilket ofta samma människor passar på att köpa till ett väldigt lågt pris)...Jag skulle vilja likna dessa människor med asätare som tålmodigt väntar på tillfälle...hemskt! Boken är svår att beskriva, läs den! Jag tycker den var lite tungläst dock så jag har faktiskt bara läst halva...vet ni vilka bovarna verkar vara...jooo...ekonomer ...som dock inte är anhängare av Keynes lära. Så ni som tycker att vi som är ekonomer är trista typer...ni anar inte hur fel ni kan ha  ;-)
/Hera  

Mormor...

...hittade en länk till en minnesruna för mormor. Å en till med bild...
Hera

Lillan 1 år! Nils?

Idag har vi ätit och fikat hela dagen känns det som :-D

Det har varit väldigt väldigt trevligt! Vi har haft besök av mina två fastrar, Hästtjejens farmor och farfar, Lillbulten och Lillans farmor och farfar och slutligen M:s syster med familj. Tycker det är så roligt att Hästtjejens farföräldrar vill vara med att fira många av våra familjehögtider...det är nog inte alldeles enkelt att efter att ha förlorat sin son se sonens familj leva vidare i annan form. De verkar dock glada för att vi har det bra...och det är vi väldigt tacksamma för. All heder till dem. Skojigt att mina fastrar tog sig tid...jag har ju haft en hel drös av fastrar en gång i tiden...9 stycken tror jag de var...men jag minns inte dem alla...har nog inte träffat alla heller...men nu har jag bara två kvar och de får jag vara extra rädd om :-D

Saknade mor och far....mamma ska komma men lite längre fram!

Nej...nu ska jag återgå till mysandet i tv-soffan bredvid min Hästtjej som ska på ridläger en vecka f.om. imorgon!
/Hera


Hmmmm började klura på fastrarna...vad de alla hette/heter...

Ester, Alice, Margit, Ragnhild, Gertrud, Rakel, Lillemor, Ann-Mari, ...pojkarna hette Bertil, Nils-Gunnar och ...var det Nils-Östen (eller var det gunnar-östen?) (fast han dog som pytteliten) Gerdy...hon dog väldigt ung tror jag......tolv totalt...jo men det blev nog alla...åsså tror jag det adopterade en liten pojke som hette Nils-Henrik?...men han dog...typ 3 år gammal...Oj så mycket glädje och sorg det är med att få barn...Minns jag verkligen rätt med alla dessa Nils???

RSS 2.0