Hera

Sökes...buzzadorer!
Ska du snart bli förälder?
Har du blivit förälder sedan 090101?

Klicka då på den här länken för att registrera dig som buzzador och kan då få möjligheten att testa produkter som riktar sig till småbarnsföräldrar. Man söker med ljus och lykta personer till två olika kampanjer så registrera dig redan idag!!!!

Jag har själv varit med i flera år...man förbinder sig inte för något utan anmäler bara själv intresse till de kampanjer som verkar intressanta!

/Hera
Vad är det här?
Visst måste det va en blomma...inte ett ogräs? Vad heter den...jag vet inte och har inte haft tid att lusläsa mina blomböcker...

/Hera
Ytterligare manick!
Här kommer Svärfar med ytterligare en manick! Tror han kallar den för Tegarn...

(Jag hade fel...här kommer en kommentar från Svägerskan som hon lämnat i ett annat inlägg..."Hörru! I förra inlägget var det inte "Tegarn" Den var blå och större. Det där är farfars gamla "Kubik" :D En trogen tjänare i familjen. Har för mig att farfar köpte den ny nån gång på 40-talet (kan ha varit 50-talet oxå) :D)

Sorry...så var det Kubiken var det ju han sa!!!Om jag inte är helt fel ute så är det en skogsmaskin från Dinosauriernas tid ungefär ;-) För dagen så fick den utgöra transportfordon av betongbitar för att sedan sätta ihop det till en gigantisk blombänk...som jag tyvärr inte har så mycket att fylla med. (Det ordnar sig) Jag vill bara ha PERENNER...inga årliga omplanteringar här inte!


Visst börjar det likna något...allt är i stort sätt färdigmålat här ute (på utsidan)...hoppas det håller tills småtjejerna vuxit upp och kan hjälpa till nästa gång. Lillbulten är 3...minst 10 år ska det väl hålla?


/Hera