Hera

Glamour
Kikade på ett avsnitt i eftermiddag. Den här serien kan man se ett avsnitt i månaden, trots att det går minst ett per dag. Saker och ting brukar inte hända så snabbt. (Tänker alltid på lillebror när jag ser programmet för han har sagt att det är en sjuk serie för folk pratar med sig själva, högt.)

Nog hade det hänt saker dock. Sist jag såg så skulle Brooke gifta sig med Eric, nu skulle hon gifta sig med Ridge! Han som lovade Taylor att det var hon som gällde! Nick var där och bedyrade sin kärlek och ville att hon skulle gifta sig med honom istället! Vars tog Taylor vägen nu då? Jag fattar ingenting. Brooke har dock tidigare redan varit gift med både Eric och Ridge, blev nyfiken på serien och gick in på CBS hemsida. Dom hade en bröllopslista, det visade sig att alla varit gift med alla...nästan i alla fall. Sedan undrar jag vad det är som är så fantastiskt med Brooke, varför är alla män i serien så attraherad av henne? Vad säger ni killar därute, är hon så himla snygg? Jag har frågat M, han säger att hon är jättesnygg. Jag tycker Taylor är finare, nja kanske inte numer...hon ser lite ...Botoxad ut...men förrut!

Brooke, jag tycker hon är vacker...men det är ju alla i serien Glamour.

Annars tycker jag killarna är lite läskiga, jag hurves när jag tänker på Ridge och Nick...

/Hera
Julfärger i bloggen!
Kommer ju inte hem förrän på första advent så jag gör som affärerna.
Tjuvstartar!

Har ingen energi för någon tjusig julsida men lite julfärger blev det  i alla fall!

Ta det lugnt med glöggen:-)

(min gamla sida återkommer nog nästa år...)

/Hera

 3D Santa 
Lämna bort sitt barn...
Har på morgonen skottat snö, hämtat smörgåsar hos en granne längst ut på gatan, hämtat kaffe mm på ett annat ställe och levererat det till aulan på Luspengymnasiet eftersom det är där fullmäktigemötet är. Hästtjejens klass ska få tjäna sig en slant till klassresan genom att sälja fika där.
Eftersom min lillebror sitter i fullmäktige så tog jag för givet att han skulle komma lite innan mötet så att han kunde sköta lillbulten medans jag sprang iväg för att hämta kaffet från Akkan...han kom aldrig, jag ringde honom. Jo nog skulle han ställa upp på det men kommunstyrelsen (där han också sitter) skulle träffas samma tid på kommunhuset för att ha ett möte innan de gick ner på fullmäktige...
Hmmm vad göra...gick ner till gymnasiets expedition och lämnade in Lillbulten där till en tjej hon aldrig träffat. Tror att det var en syster till Mejan, jättesnällt av henne att ställa upp, jag sprang som en tok till cafét och konkade termosarna tillbaka med svetten krypandes på kroppen. Jag kände mig skitdum, undra vad hon som fick sköta om Lillbulten tänkte om mig?..Inbillade mig att Lillbulten gallskrek medans jag var borta. Det gjorde hon givetvis inte, de hade så trevligt...sen var jag väl borta kanske i fyra minuter :-)

Nu är vi hemma igen, jag ska stöka ihop det sista inför Bodarnafärden imorgon. Jag längtar!

/Hera