Hera

Solen lyser åter...
...på oss som bor i Bodarna. Idag skulle M "klippas" (rakas är kanske närmare sanningen)...och där...under plastgrunkan som man lägger alla klippsaker i och sedan styr in i en kartong låg hans armbandsklocka! Den har varit borta sedan all helgona...han kunde ju nästan inte gå på dansen eftersom den kommit bort. Han tycker den är sååå snygg och dessutom så fick han den i 40 årspresent av sin svärfar, svärmor, svågrar och svägerskor...så den var betydelsefull för honom. Till saken hör dessutom att han kan inte förstå när Hästtjejen eller jag förlägger saker för han har ju stenkoll...men inte den här gången :) Nu är den tillbaka i alla fall!

Han gjorde också personlighetstestet...det här blev resultatet...stämmer det?

M:s  personlighetstyp:

Praktiskt lagda, traditionella och välorganiserade. Fysiskt aktiva. Ointresserade av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. "Goda medborgare" som värdesätter trygghet och lugn.

Karriärer som skulle kunna passa M:
Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare.

Hmmmm....

/Hera

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress