Hera

Rädd för djur i skogen?
När Svärfar och jag plockat hjortron en bra lång stund så konstaterade jag att det är säkert bra många djur som varit och kikat på oss utan att vi märkt av det... jag kan vara rädd för att stöta på en älg eller en björn när jag är själv ute...men nu var vi ju  två så jag var inte orolig. Jaa säger Svärfar, jag brukar aldrig titta upp när jag plockar för om man då skulle se typ en björn så skulle man ju bli rädd och det är ju onödigt!....Jo det har han ju rätt i :-)

Annars har vi nu äntligen fått golvet inlagt i vedboden, hade tänkt visa er en bild men som vanligt var batterierna slut i kameran så ...laddning pågår. Har även flyttat några träd idag, bl.a en björk som inte kommer ha en chans i h-ete att klara flytten! Hur kan jag påstå det?...jo det är rätt sent på sommaren, det var en stor björk (= stort rotsystem), den behöver massor med vatten nu när den är flyttad...vilket den inte får...och skulle den mot förmodan fixa det här så lär den blåsa omkull i nästa blåsväder (vi har upptäckt att under dryga decimetern med matjord så är det bara sand sand sand)
Där björken stod...framför "lilla" huset huserar nu en mycket nöjd Lillbult för nu har hon en av de större sandlådorna man kan ha!

/Hera

Å här kommer bilderna!!
Vedboden...nej det är inte ett dött djur bredvid hinken...utan en väska och en filt som Hästtjejen lämnat där...trots att hon för några timmar sedan lovade oss att nu skulle det hållas ordning här inne! Tonårshjärnor säger jag bara!!

 Stackars björken...dömd till döden. Mitt projekt var inte dumt tänkt men alla förutsättningar blev inte så bra...tallarna däremot som ni ser kommer kanske kunna ta det bättre. Ja...jag vill få en liten skog här!

Lillbultens sandlåda!

Hästtjejens telefonkur!...
Hon vill visst prata ifred, både från oss och myggen :-)
Lizaloop

haha ja hans strategi med att inte titta upp var ju bra!

Värst vad ni arbetat... inte illa och fint blev det!!

Ida

Nu finns receptet på hälsolimporna att läsa på min blogg! Lycka till!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress