Hera

Klurigt...

Inlämningsuppgiften är nu skickad, känns inte riktigt bra....Läraren har klurat till det lite, precis som med förra uppgiften...liknar exemplen i övningsboken men med en lite knorr, klurighet...kalla det vad ni vill men det gör att man inte riktigt känner sig säker. Ni får hålla tummarna för mig!

Idag har vi varit på banken, fixat id-kort, visa kort mm till Hästtjejen. Det får man ju gratis på bästa banken när man fyllt 13 år! Kändes lite konstigt att vara kund...men det var ett jättetrevligt besök. Hästtjejen provade bågar hos optikern och hitade ett par hon skulle vilja ha så det blir synundersökning på fredag. Dyr utgift men hon måste ju få se bra :-)


Nej, M lagar middag nu så jag ska räkna lite till..sedan blir det att agera taxi ikväll, hästtjejen ska ju på sin ridning! Fast just nu springer han runt runt, är jättestressad för att jag fyllde på pannan med för mycket ved och lämnade spjället öppet...så den stod på 95 grader nyss...Hästtjejen diskar (!) för att förbruka  varm(het)vatten....jag sitter här och ....skäms...nej myser i värmen...


/Hera

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress