Hera

Mo i Rana, here we come!!! Inte...

Har tänkt åka till Mo i Rana några helger men det har inte gått, Hästtjejjen har haft stallhelg, eller så har det vart något annat men i helgen Dååå. M hade på fredagen åkt förbi Umeå och köpt en bilbarnstol som vi skulle få inviga på lördagen... men Lillbulten blev ju förkyld torsdagkväll och hon var inte frisk lördagmorgon så det blev ingen Norgeresa...nu heller!


Nästa helg kan vi inte för då kommer M:s föräldrar, helgen efter det är jag i Stockholm på fredagen och tror inte att jag pallar med Norge på lördagen, helgen efter det är det dop (räkan), och helgen efter det är det Stockholm igen men sen kanske!!! Vi har ju inte provat att åka i tunneln än! Hästtjejjen behövde även en ny rygga, dragkedjan har pajat i den gamla, får gå på Utrustad till veckan istället. Sedan hade vi tänkt stanna till i Hemavan och kolla in Herrgårdshuset som är byggt bredvid Statoil, ta en fika där... har nån vart där?


Så helgen har varit rätt lugn, M har säkrat fast spisen i väggen efter konstens alla regler. Hästtjejjen har städat rummet och sin garderob (kors i taket). Jag har pluggat lite. Åt massor av gokakor igår på 26:an, M ville ju också gratta grannmannen...Lillebror har varit förbi nu ikväll....

Mja, rätt lugnt... M jobbar natt till veckan så det trevliga är att han åker imorgon bitti istället för ikväll :-) Det tråkiga är att han jobbar till 18.00 på fredagkväll så då blir han SEN :-(
Nej, jag får nog stänga ner och passa på att mysa med honom !

God natt!!

/Hera               Soldier's Kiss 



Stannapanna

Hallå! Kul m Mo I Rana resa vi var där i augusti - jag gillar Norge !Jo värdshuset - rätt okej inget märkvärdigt men det var rätt nytt när vi var där .Vad har lillbulten för storlek på kläder nu ? Hade ju nåt men undrar om inte det är nästan lite ... ?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress