Hera

Inom räckhåll!
Nu är räcket komplett både på bro och altan. Ett varv vitt på södra väggen fattas...alltså midjebrädan och runt fönstren. Nu är det inte långt kvar :-D GUD SÅ HÄRLIGT! Svärfar och jag mätte och fäste brädor på altanen med ivrig fart...maken satte upp boasering inne...svärmor fixade mat och skötte småtjejerna och hästtjejen bakade kaka inför morgondagen som snart är här. Lillan fyller 1 år. (såg ni henne i tidningarna igår?) Ikväll har det städats och bakats tårta så vi är faktiskt rätt trötta nu.

Ute är det alldeles mörkt vilket är ett tecken på att vi närmar oss hösten. För mig är det ju ljust om natten på sommaren...lite trist att det gått så fort men mysigt att tända lampor på kvällen. Det är fortfarande ljust när Lillbulten ska sova vid 19.30 tiden så man får förklara att nu är dagen slut...och trots att det inte ser ut som kväll så är det det. Vill ändå tillägga att sommaren varit utöver det mesta. Varm och härlig...och jag njuter :-D

Nej, nu är det dags att sova. Imorgon så väntas mina fastrar, mina svärföräldrar...i dubbel upplaga faktiskt...och svägerska med familj. Kul ska det bli!

/Hera
Lillan för ett år sedan....nästan i alla fall :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress