Hera

Att nå "mellanåldern"
Gårdagens inlägg från min sida andades tungsinthet och misstro mot andras och framför allt mitt eget sunda förnuft... idag är det annat ljud i skällan :-) Idag tänker jag mot mina egna principer lämna ut mig själv och min kära lillebror! (Forgive me, hoppas du tar det med glimten i ögat.)

Inget allvarligt utan bara en anekdot från mitt eget liv som jag kom att tänka på idag vid lunchen på Akkan då min lillebror undrade om jag och Mannen skulle hänga med på en kräftskiva på lördag.

Det här är alltså ca drygt 6 år sedan minns inte riktigt om det kan ha varit kring jul... i alla fall så här var det. Vi var hos våran mor, lillebror skulle på hotellet i Lycksele för att slå runt med sina kompisar. Mannen och jag var lite sugna på att hänga med så vi föreslog just det. Min lillebror harklar sig lite försynt och påtalar att det inte skulle följa med så många ÄLDRE såååå. Kontentan blev att jag och mannen fann oss snabbt och sa att vi skulle nog vara kvar hos modern vi...

Det som slog mig idag är att skillnaden i ålder mellan mig och min lillebror är 7 år alltså är han nu ungefär i den ålder som jag var då....sedan är hans flickvän äldre än både mig och mannen..... Allt detta måste betyda att min lillebror kommit in i "mellanåldern" nu eftersom åldern inte längre har någon betydelse! Vad jag menar är att när man är riktigt ung så är det stor skillnad på att vara 5 år och 10 år. När man är riktigt gammal så har det betydelse om man är 95 eller 100 (risken är ju större att man inte lever ju äldre man blir). Däremellan i "mellanåldern" så spelar det inte lika stor roll, 30 40 eller 50. Vem bryr sig? Så kära lillebror, välkommen in i "mellanåldern"!

Kramar systeryster Hera