Hera

Återblick
Idag för tio år sedan var jag hemma hos storebror på Torvalla, Östersund. Bröllop i Åre gamla kyrka stundade på nyårsafton. Hans lillbror (hängde ni med nu?) drämde iväg ett sjujäkla fyrverkeri...men så var det ju milleniumskifte också. Det var ett märkligt nyår på många olika sätt, min make firade själv hemma i Storuman, märkligt...hela det kommande året blev ett riktigt skitår! (Dock träffade jag M på senare delen av det)

Imorgon för tre år sedan så gifte jag mig med älskade M...i Hemavan med Stig Strand som förättare och Hästtjejen som vittne...Lillbulten var kvar i magen, hade 16 dagar kvar men hon lät vänta på sig till den 29:e.

Minns faktiskt inte några fler särskilt utmärkande nyårsaftnar...och det beror inte på att jag varit för onykter eller så för det har jag sällan varit på nyår...av nån anledning!?! Tycker väl att det hör ihop med julen, jullov, barn...Men hoppas dock att maken ska bjuda mig till...Paris på nyår när vi firar 10 år...det vore väl nåt? Tror ni han kommer att komma ihåg årsdagen imorgon?...Jag är väääääldigt tveksam på det!

/Hera