Hera

Lite lugnare...
...tempo är det idag. Var inte tvungen riva upp Lillbulten på morgonen för att åka på dagis utan hon kunde sova en lite längre stund...Just nu sover Lillan bredvid sin morfar i soffan...Lillbulten vilar ute i vagnen. Lugnt och skönt! Blivande vardagsrum är nu gipsat och klart, skorstensschaktet är byggt så nu är det bara att spackla. Sista fönstret sätts in efter helgen då man tagit upp dörröppningen från gamla delen in till den nya delen. Just nu förbereds/isoleras taket på övervåningen för att få innertaket ditspikat. Imorgon ska källartaket gipsas, dubbla varv för brandsäkerhetens skull...sedan tror jag röris kommer för att montera ihop panna och acktankar och sådant.

Tur som en tok har jag som har en svägerska som svängde förbi med ett par liter kantareller :)...och en svärmor som avvarar ett par liter mjölk när jag har slut :) Imorgon blir det en sväng in till Vindeln...tänkte handla lite, kika på golv och byta tapetböcker...måste fundera lite!

Är man förvirrad när man ska logga in på banksidorna, knäpper på säkerhetsdosan, tittar på skärmen på datorn och ser de åtta siffrorna som ska knappas in i säkerhetsdosan, man flyttar blicken till säkerhetsdosan men handen ligger kvar på tangentbordet så man knappar in siffrorna i datorn istället för på dosan....? Tror det!

/Hera
Kantarellsvägerskan

Det är nog inte bara du som har tur. Vi har ju oxå det som har dig!! :D

Hera

:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress