Hera

Härlig dag!
Hästtjejen har jag haft hemma idag, det var studiedag. Vi har hjälpts åt att plocka ur alkoven som använts som kontor och Lilltjejens lekrum till att nu omvandlats till minikontor och gästrum. Gästen vi väntar är min pappa :) kul! Säng har vi fått låna av svärmor och svärfar, det är deras gästsäng så de vill nog ha tillbaka den sedan...men det här är ju temporärt. Tanken är senare att vi ska ha en bäddsoffa på vinden.

På tal om vinden...just nu fylls övervåningen på utbyggnaden med isolering mellan planen, elrör och imorgon antar jag golvskivor. En dörr kommer öppnas upp där imorgon...alltså från gamla huset till utbyggnaden. :D

Dåligt samvete har vi över katten...hon har ju varit putsväck hela helgen...idag fann vi henne...i Saaben. Stackaren har suttit där sedan i fredags...hon hade knövlat ihop en liten handduk som vi hade där och legat på den, sina behov hade hon gjort på gummigolvmattan fram (klok katt). Snacka om att hon var utsvulten och kelsjuk!

M ser trött ut...han har morgon i veckan, kliver upp halvfem...jobbar hela dagen och sedan kommer han hem till oss...som surrar och önskar saker gjorda...Han funderade en kväll över vad han gjorde av all tid när han var "unkis"...inte för att han önskade saker annorlunda än de är men ändå..."vad gjorde man?"...han är nog inte ensam som undrar över det!

/Hera
090913
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress