Hera

Måndag...
Idag var vi alla lediga så vi passade på att gå till fotograf. Min mormor fyller 90 år i mars och hon ska få ett fotoalbum med sin äldsta dotters barn, barnbarn och barnbarnsbarn i. Alltså min syskonskara med barn och barnbarn. Just min make och jag är fotoskygga personer men nu var det att ställa upp...väl på plats så kände jag direkt att det här kommer inte gå så smidigt. Lillbulten är nysoven, proppmätt och borde vara väldigt nöjd och glad...borde kunna visa upp sin glada min som hon brukar när kameran åker fram...nu ville det sig dock inte riktigt så. Hon tittade nyfiket på paraplyerna, lamporna och jättekameran...pekade förnöjt och surrade men efter några bilder så...nej hon ville inte le...och ju mer vi andra försökte roa henne desto mer misstänksam blev hon. Lillbulten som är en mycket bestämd fröken blev mer och mer trumpen...vi bröt av för alla skulle ju fotas en och en...en lite orolig stämning kändes dock för vi hade ju gruppbilden kvar. Fotografen gick till och med hem och hämtade sin chihuahua för att få henne på andra tankar men icket. Först en gruppbild på Hästtjejen och Lillbulten, Hästtjejen log tappert på varje bild och försökte krampaktigt hålla en trilskandes Lillbult i sin famn. Gruppbilden på oss alla gick lite lättare för då höll M i henne (då brukar hon vara rätt nöjd...pappsen är ju favoriten) men vi var alla nästan svettiga av ångest ;)

En eloge dock till fotografen för han måste ju ha haft det värst av alla! Spännande blir det att se vad det blir för bilder...jag har svårt att tro på publicering i detta forum dock :)

Nu är jag trött...jättetrött! Förresten, jag är inte orolig för att mormor ska läsa bloggen och att jag därmed förstört överraskningen...
God Natt!
/Hera
Lizaloop

han är ju SÅÅÅÅ duktig!!

Lizaloop

han är ju SÅÅÅÅ duktig!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress