Hera

Trött tröttare tröttast...
Känner mig lite som en gnällspik så fort jag ska skriva några rader här. Allt är faktiskt inte jobbigt och slitsamt utan vi har det väldigt bra...men...Vi är rätt trötta allihopa, i alla fall vi vuxna. Lillbulten har nu sovit 3 nätter i sitt nya rum, M och jag tycker det känns tomt utan henne i vårat sovrum så vi har sovit dåligt...eller så är det fullmånen...sedan sover man väl som småbarnsföräldrar lite halvdåligt ändå. Att ingen av oss vuxna kommer isäng när vi borde är väl inte helller så lyckat.

Idag har jag haft lunchträff hemma hos mig, det var kul. Det blev 4 bäbisar och 5 mammor :-D

Imorgoneftermiddag kommer mattläggaren hit så just nu har vi förutom allt annat...även vardagsrumssoffan i köket...men imorgonkväll...DÅ NI SKA JAG LIGGA I SOFFAN! Det har jag inte gjort sedan sista dagarn av september. På eftermiddagen är det även dags med ett läkarbesök med Lillan, ska kolla upp en knöl jag är lite orolig för...åsså är det ridning...åsså hade vi tänkt vaccinering av Hästtjejen och M.

Igår var Hästtjejen och jag till Umeå för att fixa en massa ärenden å vet ni vad!!! Gud vad irri man kan bli, jag köpte två plafonder till hallen och när M skulle montera dem så fanns det inga sladdar!!! Vet inte vad allt det där heter men det var liksom meningen att man skulle dra elen själv till lamporna, inga kontakter!!! Jag ska åka till K-rauta på tisdag (dags för pappa att besöka onkologen igen) å då jäklar ska jag drämma lamporna i huvudet på dem!!! :-( Sälja inomhuslampor som kräver elektriker för att  koppla in vad är det för skit! M brukar säga, köp billigt köp dyrt, å nog har han rätt i det!

Det är en himla tur man inte jobbar just nu, för hur skulle jag hinna med något då? Fullt upp har jag men det känns bra :)

Å pappa...jag ringde honom idag, allt var hyfsat bra. Han hade haft trevliga syskonbarn på besök i helgen och det uppskattade han mycket!!! :-D

/Hera

En Rottne f-13...skotare....= M:s nya skotare å den hörs gå sååååå bra!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress