Hera

Snart äre jul!
Dagarna hastar förbi känns det som :)

Julmarknad i Vindeln på Fritidscentrum var det i helgen...jag fattade inte på annonsen i bladet att det var The Julmarknad...utan trodde att det var nån liten julmarknad VIF hade...ibland känns det som om man inte bor här. Jag menar att ibland krävs det att man har varit med förrut för att kunna tyda olika meddelanden/annonser som sätts ut i det lokala bladet här i Vindelns kommun. Inte lätt att va nyinflyttad ;)

Om vi plockar några exempel...kl 19.00 är det en berättarföreläsning som verkar intressant "Välkommen som patient till Hällnäs sanatorium" heter den. Hörsalen, Vindelns folkhögskola...kostar 30 kronor...när/dag/datum...ingen aning, det står inte! (Fast det kanske är meningen) Holmlunds hemtjänst och Topshop har annonser om prisvärda varor, tur för mig så vet jag att de ligger efter huvudstråket i byn så dit hittar jag för de har inte skrivit ut gatuadressen...Hundaffären som före detta Storumanbor driver har jag inte hittat trots att jag kryssat fram och tillbaka där jag hört att det ska ligga. Nu behöver jag tyvärr inte någon hundmat längre så nu får de bo vars de vill ;) Fasen vad gnällig hon var idag då tänker ni kanske...mjaaa...det jag gnäller om är att det finns ju ett företag som tar betalt för de där annonserna, borde inte det ingå i priset att de läser annonsen innan tryck och kollar om något väsentligt fattas?

Nej...man borde nog pillra sig isäng för imorgonbitti ska jag iväg till Umeå, dels för att slå lamporna i huvudet på någon stackare på K-rauta...och för att möta upp pappa när han kommer med taxi från Juktån, det är åter dags för ett läkarbesök på onkologen. Sedan följer han med mig hem för ett tag, få se vad vi ska hitta på...han kanske vill baka kakor ...det är väl aldrig för sent med att lära sig nya saker? Fast vad vet jag, han kanske kan det redan...

:-D
/Hera 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress