Hera

Färdig med en hemtentamen?
Kan man bli det?

Har svarat på alla frågor, försökte skriva ut men ibland blir våran skrivare knasig...jag är inte din standardskrivare...välj mig som standardskrivare...JO du är standardskrivare...du är den enda skrivaren....ja ja..när jag fått det utskrivet ska det få "mogna" några dagar...sedan till helgen ska jag kika på det igen, komplettera och skicka in.

Vatten vatten...nu är det ett sjujäkla tryck jämfört med förrut...Svärfar som var upp till brunnet för första gången idag var lyrisk över allt vatten som finns där...jo det finns men det ska ner till oss...vilket inte borde vara så svårt, det är det i och för sig inte just nu heller!

För ca 300/månad hade jag förstklassigt vatten i kran plus soporna hämtade varannan vecka i Big Lake, samma gäller väl i tätorterna härikring....det är billigt! Kom ihåg det...man slapp j-***-as. Det finns dock annat här...vilket man försöker komma ihåg när det j-***-as! En tanke som slog mig igår är varför ska mina skattekronor gå in och subventionera så att andra ska få vatten och avlopp...för kommunen tar nog knappast betalt så att det täcker kostnaderna från användarna...men det var ju väldigt ego och osolidariskt att tänka. Nej, jag har ju själv valt att bo lite på sidan om...

Hmmm...politiska frågor...ett längre blogginlägg från mig...börjar kraften komma åter ;) ...se upp där ute!

/Hera
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress