Hera

Dagen efter!
Då var det juldagen! Julafton börjades med grötfrukost precis som ifjol, svärföräldrarna gjorde oss sällskap. Mysigt! Sedan åkte Hästtjejen och jag lite skidor, skönt innan man ska stoppa i sig julmaten. Full rulle ett par timmar, helt plötsligt var klockan nästan tre och Svåger, Svägerska och Räkan kom ner från berget i sin nya bil. Svärföräldrarna anlände också och det blev tusen kakor (kändes det som), glögg, kaffe och Kalle Anka. De minsta förstod inte varför det var så viktigt att titta på det...ritade lite istället. Julklappsutdelningen var också lite annars, Räkan hann öppna ett paket först. Där var det bl.a. kastruller för den lilla barnspisen hon har, det tyckte Lillbulten var intressant med...vi lyckades övertala henne att öppna ett eget, där var det en liten service(stavas det så?) ...sedan ville hon inte öppna nån fler, hon ville ju leka med servicen! :-) Hästtjejen fick Guitar Hero Wourld Tour till sitt Wii...så vi har spelat en del :) Efter alla klappar var det dags för den goda maten, jag älskar gravad lax! MUMS! Saknade/saknar min storasyster B:s hemgjorda vitlöksmajonäs...:( Hon fyller år idag! GRATTIS! Idag har vi bara slappat, förutom M och Chinook som var ute på en lång skidtur efter älven...

Hästtjejen håller på att spara ihop till en bärbar dator....alla tips och råd mottages tacksamt!

Tackar för alla gåvor vi fått och det goda sällskapet vi hade på julafton, önskar dessutom alla en fortsatt God Jul och ett Gott Nytt år!

/Hera
Lizaloop

Ja säg till hästtjejen att hon knackar på hos folk och frågar om hon kan få deras pantflaskor ;)

Komemr hon hit så skall hon få mina!! ;)Hoppas att ni har haft det supertrevligt i jul och att alla är nöjda med klapparna!

Jag kan inte bli mer nöjd!!!

Nyår? Kommer ni??

Lizaloop

nyårsfet mittemot l8 och fredde, i baren i vårt gamla hus.

Har ingen sagt nåt till er :0 (skäms)

NI är så välkomna, ta med hur många ni vill fniss för allt som står där är våra gamla skräpgrejer så om det är någon som blir full och klantig och slår sönder nåt så spelar det inte så stor roll ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress