Hera

Flottetur med fisk
Idag blev det åktur på Ekträsk med Svärmor och Svärfar, hade med oss fiskeredskap och abborrarna nappade som tusan! På både met och kastspö...och det var inga småfirrar. 30 fiskar tog vi med oss hem, M har rensat och flått 9, resten ska vi röka (rensar dom gör han förståss...) Önskar att pappa kunde komma och röka dem åt mig...men jag får väl prova själv. Saknar mor och far...
Hästtjejen badade och det var såååå skönt, trots att det tog minst 10 minuter att komma i plus att hon hade gåshud...men ett dopp blev det!

På vägen hem så hjälpte M några kineser med deras bil, han frågade dem om det lät kablang och sedan psssst....och det hade det gjort...bilen hade kokat...nån slang hade visst lossnat med han skruvade dit den igen och de var så tacksamma. De försökte prångla på cigaretter men han ville inte ha. När vi kom hem fick vi lite dåligt samvete för de behövde ju vatten...så då åkte han tillbaka med några liter...å då blev de ännu mer tacksamma och försökte bjuda på cigaretter igen...nej han ville inte ha...var det inget bra märke undrade dom ...jo men jag mår inge bra av dem menade han...och de skrattade gott. Skrattar bäst som skrattar sist ...eller? Tänk vad man kan  förstå varandra med hjälp av teckenspråk och ljudimitationer...      :-)  
300 kineser lär det bo här uppe på berget...det är väl nästan lika många som det bor i Hällnäs i vanliga fall...
M:s slutkommentar när han väl kommit tillbaka var att om kineserna startar ett världskrig så kanske det finns någon som minns vad han gjort...ja infanteristen i honom dör visst aldrig! Tack och lov aldrig gentlemannen heller...
/Hera
Svägerskan

Hehe! Typiskt brorsan. Men det borde finnas fler som han! Va kul med fisk! Hoppas vi får smaka lite rökt abbis, för det är ju sanslöst gott. Vi borde oxå försöka ta oss ut en tur, men det blir ju aldrig av... Nu blir det dock gonatt! Sov gott!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress