Hera

Måndag V 38

"Ensam kan man vara stark och nå långt,  men tillsammans är man starkare och når längre"
Heidi Andersson

Det var ett veckans citat med lokal förankring!

Vet inte om hon läst organisationslära , man kan tro det, i min studiebok beskrivs det att själva Organisationsidén är "att mål kan uppnås effektivare genom samarbete mellan individer än genom individuella ansträngingar" eller "att helheten bör bli störren än summan av delarna"....eller så har hon bara en hel del sunt förnuft. (Troligen både och)

Lördag morgon skickade jag in uppgift ett....pular på med instuderingsuppgifterna, det går lite trögt just nu....det är intressant men det blir liksom så MYCKET...

Lillbulten har börjat ställa sig nu, noll koll men hon står där...mest vid spisluckan och rycker!
Har inte lyckats fånga det på bild, det är inte så långa stunder och hennes fokus blir...kameran när hon ser den. En riktig linslus!
image96

En annan sak hon börjat med är att ha tungan ute, nästan jämnt. Ser jättekul ut :-)
image97

På tal om barn, en av mina kusiner på mammas sida har fått en son. Hennes andra är det!!! Kul, han är säkert jättefin för hon är vacker som en dag. Pappan är inte så pjåkig heller men han är kontorschef på Handelsbanken, säger ju allt ha ha ha , nej han är jättetrevlig (trots det ha ha ha) (Bankhumor lika med tråkig humor ?)

Hennes lillasyster ska också få en pojke men det blir i början av nästa år!

I veckan ska det pluggas, sedan drar babysimgruppen igång på tisdagen. Annars är det som vanligt, hästtjejjen är i stallet minst tisdagkväll och fredagkväll och hon badar torsdagkväll.

Hon jublade imorse när hon öppnade ytterdörren och såg det snöblandade regnet falla, det är lycka för vissa tydligen!


Förresten, här kommer hon hoppandes. Ett foto från kommunmästerskapet förra veckan!
image95


Nej nu fick Lillbulten ut CD-facket på datorn så jag ska nog sluta nu!

/Hera

Anna

Hon är så söt så man smälter! Lilla bulten i Bo =)eller hur det nu var!! Hoppas vi ses imorgon,men jag måste testa baddräkten!!!?? Lite sent kanske!

Sannapanna

Sååå fina barn du har !!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress